Dobry den, prosim o radu...vite nekdo o levnem ubytovani primo v Benatkach na 4noci-v Rijnu??? Popripade je lepsi rezervovat predem napr. na Booking nebo se vyplati si zajistit ubytovani primo na miste? ( dekuji za rady :-) ) Emílie .

Levné ubytování Benátky

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

5 reakcí

Dobry den, prosim o radu...vite nekdo o levnem ubytovani primo v Benatkach na 4noci-v Rijnu??? Popripade je lepsi rezervovat predem napr. na Booking nebo se vyplati si zajistit ubytovani primo na miste? ( dekuji za rady :-) )

Emílie

0

Jsem to asi přechválil:)

0 Citovat

cali napsal(a):

Jsem to asi přechválil:)

jj nechval rána před večerem ;)

0 Citovat

cali napsal(a):

Jsem to asi přechválil:)

"Emilie" Toto jméno ve mně evokuje starou školu, tak se hned nečurdi :D

0 Citovat

Rezervoval bych určitě předem. Neumím si představit, že chodím s báglem po Benátkách (záměrně bočními uličkami) a vyhlížím nějaký "zimmer frei" ;-)

Jinak klasika - booking, trivago, pro trošku zkušenější a jazykově vybavené cestovatele Airbnb. Nezavrhoval bych ani Lido nebo Mestre - do města se relativně rychle dopravíte lodí/BUSem/vlakem...

Jistě taky záleží na počtu cestujících a na způsobu dopravy. Autocestovatelé řeší parkování (ale zase mohou spát dál a dojíždět), letečtí cestovatelé často řeší polohu vůči letišti (zvláště pokud přílet vyjde pozdě večer nebo odlet brzo ráno). To nám ale tazatelka raději nesděluje.

0 Citovat

Benátky a levný nejde dohromady. Poohlédla bych se v Mestre, je tam dobrý spojení do Benátek.

0
5 reakcí