Ahoj vsem, 22-27.10.2017 organizuji malou, 15-16 lidi, individualni expedici do cernobylske Zony, a hledam jeste nekolik osob. 4 plne dny v zone na podminkach, ktere ma jen malokdo. Organizatorem je clovek z polska, ktery tam vozi lidi vic nez 10 let, a ma moznosti ziskat povoleni, ktere nema nikdo jiny, Hlavnim pruvodcem je Sergeji Akulinin, zamestanec elektrarny, ktery pracoval na druhem bloku v okamziku vybuchu 4 reaktora. Dostaneme se i do mist, kde se normalne nesmi. Anebo vubec nesmi. V planu je explorace opusteneho, 50tisicniho mesta Pripyat (1,5 dne), exkurze v cernobylske elektrarne, obri opusteny sovetsky radar Duga, nedostaveny 5 a 6 blok eletrarny, explorace opustenych vesnic v zone a navsteva lidi, kteri tam zijou od dob havarie i pres zakazy, mestecko Cernobyl, a dalsi. Krome Pripyati, kde je potreba chodit s pruvodcem (i kdyz mozna i to se nam podari obejit) ve vsech mistech si muzeme chodit sami kam chceme.Cena je 12500kc (mozna mene dle kurzu hryvny), v cene neni doprava na Ukrajinu, kterou si zarizujeme sami, mista v autech jeste jsou. Zadne dalsi dobrovolne nebo povinne poplatky, v cene je ubytovani v soukromych bytech zamestancu elektrarny, doprava do zony specialnim transteritorialnim vlakem primo do budovy elektrarny, stravovani v kantyne elektrarny, pruvodci, vstup do elektrarny, povoleni a transport po zone autobusem.Jedine podminky je plnoletost, a pas platny minimalne 6 mesicu po vstupu na Ukrajinu.Vice informaci po telefonu, Michal Szozda, 733774563, nebo mailem michal.szozda@gmail.com, nebo piste priv :)A nevahejte, cernobylska zona je cim dal ryhleji nicena prirodou a lidma. Budovy se kvuli namrazam borti rychleji a rychleji, srot se krade, vandalove a turisti nici vse kolem, je cim dal tim vic omezeni a zakazu, maji se posavit toitoi a budky s pamatkama. V pristim roce uz to mozna nebude stat za to..... .

Cernobyl 22-27.10.2017

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Ahoj vsem, 22-27.10.2017 organizuji malou, 15-16 lidi, individualni expedici do cernobylske Zony, a hledam jeste nekolik osob. 4 plne dny v zone na podminkach, ktere ma jen malokdo. Organizatorem je clovek z polska, ktery tam vozi lidi vic nez 10 let, a ma moznosti ziskat povoleni, ktere nema nikdo jiny, Hlavnim pruvodcem je Sergeji Akulinin, zamestanec elektrarny, ktery pracoval na druhem bloku v okamziku vybuchu 4 reaktora. Dostaneme se i do mist, kde se normalne nesmi. Anebo vubec nesmi. V planu je explorace opusteneho, 50tisicniho mesta Pripyat (1,5 dne), exkurze v cernobylske elektrarne, obri opusteny sovetsky radar Duga, nedostaveny 5 a 6 blok eletrarny, explorace opustenych vesnic v zone a navsteva lidi, kteri tam zijou od dob havarie i pres zakazy, mestecko Cernobyl, a dalsi. Krome Pripyati, kde je potreba chodit s pruvodcem (i kdyz mozna i to se nam podari obejit) ve vsech mistech si muzeme chodit sami kam chceme.

Cena je 12500kc (mozna mene dle kurzu hryvny), v cene neni doprava na Ukrajinu, kterou si zarizujeme sami, mista v autech jeste jsou. Zadne dalsi dobrovolne nebo povinne poplatky, v cene je ubytovani v soukromych bytech zamestancu elektrarny, doprava do zony specialnim transteritorialnim vlakem primo do budovy elektrarny, stravovani v kantyne elektrarny, pruvodci, vstup do elektrarny, povoleni a transport po zone autobusem.

Jedine podminky je plnoletost, a pas platny minimalne 6 mesicu po vstupu na Ukrajinu.

Vice informaci po telefonu, Michal Szozda, 733774563, nebo mailem michal.szozda@gmail.com, nebo piste priv :)

A nevahejte, cernobylska zona je cim dal ryhleji nicena prirodou a lidma. Budovy se kvuli namrazam borti rychleji a rychleji, srot se krade, vandalove a turisti nici vse kolem, je cim dal tim vic omezeni a zakazu, maji se posavit toitoi a budky s pamatkama. V pristim roce uz to mozna nebude stat za to.....

0
0 reakcí