Ještě jsem tam nebyl, rád bych tam jel stylově v srpnu připomenout si 50.výročí hrdinné invaze a oplatit jim návštěvu.Představa je nalehko, jen s kabelkou a permanentně pod vlivem. Rusky se domluvím slušně, ale nesnáším byrokraty.Určitě klasika Moskva a Petrohrad (Ermitáž) a co pak dál? .

Co vidět v Rusku za 14 dní?

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Ještě jsem tam nebyl, rád bych tam jel stylově v srpnu připomenout si 50.výročí hrdinné invaze a oplatit jim návštěvu.

Představa je nalehko, jen s kabelkou a permanentně pod vlivem. Rusky se domluvím slušně, ale nesnáším byrokraty.

Určitě klasika Moskva a Petrohrad (Ermitáž) a co pak dál?

0

Na takéto otázky je jedna dobrá skupina na FB Padrino :D veď niečo sa už na tých 17 miliónov km2 nájde

0 Citovat

Mimo Moskvu a Petrohrad ti neporadím, čo v nich, to nájdeš na internete všade možne (ak by chcel, môžem spísať, kde všade som bol ja, väčšinou sa mi páčilo), ak ale chceš ísť v Auguste, tak by som si na tvojom mieste zistil, kedy je "Deň vojenského námorníctva", prakticky druhá najväčšia prehliadka hneď po "dni pobedy" (v Petrohrade). Vidieť vojenskú techniku, lode, jadrový krížnik a ponorku, no a nakoniec aj Putina naživo, bol celkom dobrý zážitok ;)

0 Citovat

tonic napsal(a):

Na takéto otázky je jedna dobrá skupina na FB Padrino :D veď niečo sa už na tých 17 miliónov km2 nájde

To já vím, že se něco najde.

Rozloha je opravdu velká, vzdálenosti značné. Problém je spíš vybrat něco co má smysl vidět, je dopravně dostupné a disponuje potřebnou infrastrukturu.

0 Citovat

velmi zaujimave musi byt Cecensko a Dagestan.. osobne by som urobil taky trojuholnik - Moskva-Machackala a cez Grozny do Soci a naspat. one way letenky za 20-30 euro. ale to urcite v lete. Prip. Volgograd, Rostov, Krym.

0
4 reakce