Kambodža Siem Reap - žádost o pomoc
Dobrý den. Rád bych Vás požádal o pomoc/radu. Potřeboval bych kontakt na někoho z CZ/SVK žijícího, případně aktuálně se zdržujícího v Siem Reap. Sestru s přítelem tam okradli a potřebovali by nějakou pomocnou ruku než se dostanou a vše vyřídí v hlavním městě na velvyslanectví. V kontaktu s velvyslanectvím sice jsou, ale to zřejmě nebude stačit. Děkuji za pomoc. Jakub Vlček
Já to dám sem, ať nezakládám nové téma. Plánuju Siem Reap na pár dní z Vietnamu a jsem jako dítě v cukrárně, co si nedokáže vybrat. Vždy se snažím najít něco super v poměru ceny a kvality, a tady se mi to zdá skoro nemožné - všichni se předhánějí v atraktivních nabídkách, a já nevím, po čem sáhnout. Nevadí mi zaplatit víc, pokud to má opodstatnění. Máte někdo doporučení na ubytování, ideálně se snídaní, které vám tam přišlo skvělé?
Brali jsme přes booking goldenbanana residence za 340 pro oba na noc se snídaní, pokoje prostorné, bazén fajn, dobrá poloha takže na trhy vždycky pěšky i na jídlo, snídaně ale nic moc malý výběr, ale na ulici si člověk vybere co chce.
Záleží co si představuješ zaplatit víc :). Já bydlel loni v Memoire D 'Angkor Boutique Hotel, ale už podražili, ale pořád pod 1000 Kč. Hotel čistej, personál super, pěkněj bazén jako bonus. Docházková vzdálenost k pub street, přes ulici supermarket (mají tam kampotský pepř). Kousek na bus na letiště
Angkor Heart Bungalows - letos v březnu, za mě naprostá paráda 👍 Můžu doporučit i řidiče tuktuku, kontakt pošlu v případě zájmu do zpráv ..