Dobrý den. Rád bych Vás požádal o pomoc/radu. Potřeboval bych kontakt na někoho z CZ/SVK žijícího, případně aktuálně se zdržujícího v Siem Reap. Sestru s přítelem tam okradli a potřebovali by nějakou pomocnou ruku než se dostanou a vše vyřídí v hlavním městě na velvyslanectví. V kontaktu s velvyslanectvím sice jsou, ale to zřejmě nebude stačit. Děkuji za pomoc. Jakub Vlček .

Kambodža Siem Reap - žádost o pomoc

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

6 reakcí

Dobrý den. Rád bych Vás požádal o pomoc/radu. Potřeboval bych kontakt na někoho z CZ/SVK žijícího, případně aktuálně se zdržujícího v Siem Reap. Sestru s přítelem tam okradli a potřebovali by nějakou pomocnou ruku než se dostanou a vše vyřídí v hlavním městě na velvyslanectví. V kontaktu s velvyslanectvím sice jsou, ale to zřejmě nebude stačit. Děkuji za pomoc. Jakub Vlček

1

Já to dám sem, ať nezakládám nové téma. Plánuju Siem Reap na pár dní z Vietnamu a jsem jako dítě v cukrárně, co si nedokáže vybrat. Vždy se  snažím najít něco super v poměru ceny a kvality, a tady se mi to zdá skoro nemožné - všichni se předhánějí v atraktivních nabídkách, a já nevím, po čem sáhnout. Nevadí mi zaplatit víc, pokud to má opodstatnění. Máte někdo doporučení na ubytování, ideálně se snídaní, které vám tam přišlo skvělé?

0 Citovat

Brali jsme přes booking goldenbanana residence za 340 pro oba na noc se snídaní, pokoje prostorné, bazén fajn, dobrá poloha takže na trhy vždycky pěšky i na jídlo, snídaně ale nic moc malý výběr, ale na ulici si člověk vybere co chce.

0 Citovat

Záleží co si představuješ zaplatit víc :). Já bydlel loni v Memoire D 'Angkor Boutique Hotel, ale už podražili, ale pořád pod 1000 Kč. Hotel čistej, personál super, pěkněj bazén jako bonus. Docházková vzdálenost k pub street, přes ulici supermarket (mají tam kampotský pepř). Kousek na bus na letiště

0 Citovat

Angkor Heart Bungalows - letos v březnu, za mě naprostá paráda 👍 Můžu doporučit i řidiče tuktuku, kontakt pošlu v případě zájmu do zpráv ..

0 Citovat

Moc díky, za kontakt budu vděčná:-)

0 Citovat

@mandarinka posláno do zprávy 😉

0
6 reakcí