Doufám, že to nebude bráno na CestujLEVNĚ jako provokace, ale celkem by se mi šikl nějaký travel konzultant. Koupil jsem letenky na 2.-5.2. do Izraele, pojedu s dcerkou a nějak mě neláká představa spousty hodin u googlu nad itinerářem. To už radši zaplatím někomu, kdo jej má projetý a poradí, co vidět a jak se tam optimálně dostat. Můžete někoho spolehlivého doporučit? Díky .

Travel consultant

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Doufám, že to nebude bráno na CestujLEVNĚ jako provokace, ale celkem by se mi šikl nějaký travel konzultant. Koupil jsem letenky na 2.-5.2. do Izraele, pojedu s dcerkou a nějak mě neláká představa spousty hodin u googlu nad itinerářem. To už radši zaplatím někomu, kdo jej má projetý a poradí, co vidět a jak se tam optimálně dostat. Můžete někoho spolehlivého doporučit? Díky

0

Sebe...

0 Citovat

Už jsem tady jednou konzultoval program pro Izrael:

Zkus izraelskou klasiku - Chrámová hora, Jeruzalém, koupit jarmulku, nechat si natočit pejzy, přečíst Tóru v originále, zastřílet si z Jericha 941, nechat si udělat obřízku, okoupat lachtana v Mrtvém moři, ochutnat něco košer a nakonec si dát šábes.

A když do Izraele, tak stylově s přestupem v Mnichově.

0 Citovat

Poslal jsem soukromé zprávy, zatím bez reakce.

0
3 reakce