Vaše zkušeností s tímto prodejcem. .

Booking.com

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Ahoj, neměl by prosím někdo volný kód na ubytováni? Pokud ano, prosím do soukromé zprávy. Děkuji moc

0 Citovat

Prazaci vzdy pobavia :)


screenshot-2024-05-05-19-32-16-363-com-booking.jpg

1 Citovat

To už stojí v Praze hostel 66€? 

😯

0 Citovat

A k tomu 18dorm

0 Citovat

Ahoj, můžu se zeptat ohledně Bookingu,dívala jsem se na Bookingu na jedno ubytování a teď mi chodí stále na toto ubytování nabídka do e-mailu,ale je tam cena 9800 kč,ale když jdu přes odkaz v e-mailu na Booking tak je tam vyšší cena o 1500kč

0 Citovat

Reklama je jedna věc a realita je druhá věc...

0 Citovat

Airbank má stále 4% zpět a myslím je to bez omezení.

0 Citovat

Po spoustě let u Bookingu pěkná podpásovka. Objednal jsem týdenní pobyt v NY. Zrušení zdarma, ale požadavek na platbu ihned s tím, že v případě zrušení peníze vrátí. Po dvou měsících info od Bookingu, že mi ruší pobyt a neplatí se žádné storno. Důvody žádné, info o vrácení platby žádné. Psal jsem jim zprávu, prý mám poslat komunikaci s hotelem a potvrzení o platbě. Komunikace žádná, okamžitě po rezervaci v rámci webu jsem platbu udělal uloženou kreditkou. Několikrát telefonát, několik emailů a pak mi řekli, ať reklamuju platbu u banky. Fakt skvělý přístup. Hotel běží dál na jiných serverech, na bookingu už ne. Psal jsem i do hotelu, bez reakce. Banka má čas do konce června, tak jsem zvědavý. Nerad bych hodil 50k do kanálu :-(.

 

2 Citovat

Dá se v ubytování zaplatit jinou kartou, než mám připnutou k účtu, např. Revolutem?

0 Citovat

V ubytovaní môžeš platiť akoukoľvek kartou....

0 Citovat

Dík, myslím, že jsem to tady někdy v minulosti četl, ale teď jsem to nenašel...

0 Citovat

Občas to mají některé ubytování tak hi-tech, že si to opravdu chtějí strhnout z poskytnuté karty na záruku. Měl jsem s tím příjemné chvíle v Jižní Koreji.

0 Citovat

jednou za zivot jsem se setkal s tom (bylo to v holandsku, asi pred sedmi lety), ze preferovali platbu stejnou kartou, jakou to bylo zaruceny na bookingu.

jinak to snad nikdy nikdo neresil.

0 Citovat

To neni nutne. Dokonce jsou platby jen v hotovosti, nelze platit kartou. 

0 Citovat

Však se ta karta dá na Bookingu změnit. Na Agodě teda taky, ale tam se s ní rovnou musí zaplatit. A ubytování, které netrvá na platbě předem, se i tak může dát zaplatit předem.

0 Citovat

Update příspěvku z 20.5.2024.

Reklamace u banky zabraly, peníze 26.6. zpět na karetním účtu. Uff. 

2 Citovat

Jenom chci napsat, ze zas a znova kontrolovat z MOBILU soucasne appku a web, tentokrat na webu jeste dalsi sleva 7% od bookingu oproti appce.🤷

2 Citovat

To jsou pořád nějaké čachry, stejně tak na Agodě, někdy pomůže i jít na ně přes Google Maps, Trivago, Hotellook atp.

0 Citovat

Teď jsem zaplatil 910 Euro za ubytování Revolutem, platba se strhla, ale Booking píše, že došlo k chybě a platba neproběhla. Revolut píše, že si obchodník platbu nepřevzal a že částku vrátí do 30.7. Už se to někomu stalo? A co teď, zaplatit to v ubytování zítra znovu??

0 Citovat

Můžu se zeptat, jak to dopadlo ? Revolutem platím ubytko teď už pravidelně, zatím bez potíží, ale bylo by fajn vědět, jestli si na něco dávat pozor, příp. co bylo příčinou problému výše .. díky za info 

0 Citovat

tramin napsal(a):

Teď jsem zaplatil 910 Euro za ubytování Revolutem, platba se strhla, ale Booking píše, že došlo k chybě a platba neproběhla. Revolut píše, že si obchodník platbu nepřevzal a že částku vrátí do 30.7. Už se to někomu stalo? A co teď, zaplatit to v ubytování zítra znovu??

Jak to dopadlo? Mě se stalo to samé 23. 07. 2024, ale s kreditkou od spořitelny. Z pohledu banky vše proběhlo v pořádku, platba rezervována, booking si ji zatím nestáhl. Uprostřed platebního procesu chyba webové stránky. Rezervace se dál tváří neuhrazeně. Zítra počítám, že si booking stáhne platbu automaticky znovu, protože platba předem se má uskutečnit zítra (já jsem to jen chtěla zaplatit dříve sama), tak čekám, že budou dvě blokace na stejnou částku a jednu z nich si booking neuplatní.  Jestli uplatní, tak se naštvu. Ale jestli neprojde ani jejich automatické stažení platby, tak mi hrozí zrušení rezervace, tak to snad budu muset s hotelem řešit sama. Naštěstí zítra večer budu už ve stejném městě jako je ten hotel. Protože podpora na bookingu si s tím prostě neví rady a chce čekat. Podle mě je chyba v jejich softwaru, na jejich straně.

 

 

 

0 Citovat

Z Revolutu napsali, že Booking neprovedl kontrolu 3DS, tudíž platba neproběhla. Booking netuší proč a já na hotelu zaplatil opět 910 Euro. Částka je z Revolutu pryč a já jsem chudší o 23 000. Teď jsem na Azorech a budu to dál řešit doma s ČSOB. Ale jak to dopadne? Každopádně je dobré mít na KK větší obnos, protože když k tomu přičtu depozit za auto a další výdaje...

0 Citovat

V Maroku mi Revolut strhl platbu a bankomat nic nevydal. Support Revolutu mi sdělil, ať pár dní počkám a peníze se na účtu objeví a opravdu se tak stalo. Předpokládám stejný scénář.

0 Citovat

Taky doufám...

0