Vaše zkušeností s tímto prodejcem. .
Zobrazit příspěvek Protože Řecko. Můj dojem je přesně takový v jakém to popsal Bugr v předposledním jeho příspěvku.
Cokoli má v názvu appartments apod., čili to není hotel, smrdí zdálky komplikacemi, v jižní Evropě extra.
Ahmad Masúd před 1 dny (13. 12. 2025 15:51) Online před hod Přidal se před 9 lety Napsal 936 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek já jsem zvyklý, že jejich apartmán je často jedna místnost kde je kuchyňský kout.
Ale tohle byl čistý podvod, ten jsem popsal v hodnocení a paní se to evidentně dotklo. No tnul jsem asi tak říkajíc do živého :) Byl jsem tak nasranej, že jsem to napsal česky abych své pocity vyjádřil lépěji.
bugr před 1 dny (13. 12. 2025 16:00) Online před 5 hod Přidal se před 9 lety Napsal(a) 244 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek No já nevím, ale právě jsem v Řecku, vystřídal jsem několik apartmánů a vždycky pohoda.
Zagloba před 1 dny (13. 12. 2025 19:06) Online před 21 min Přidal se před 5 lety Napsal 57 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Gratuluji. Já mám zase úplně běžný zážitky s nevytopenými pokoji (bez ohledu na to kolik je venku), personálem bůhvíkde, zapřenou snídaní apod.
Ahmad Masúd před 14 hod (14. 12. 2025 09:10) Online před hod Přidal se před 9 lety Napsal 936 příspěvků Poslat zprávu Fórum Vyhledávače hotelů Booking.com