Vaše zkušeností s tímto prodejcem. .

Booking.com

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

lma napsal(a):

Tvl to je tyjátr kvůli jedné špatné recenzi .. Od toho snad ty recenze jsou to to můžou rovnou zrušit ,když se jim špatné nehodí do krámu ,už se ani nedivím ,že někdy jsou recenze na Bookingu lepší než na Google či Tripadvisoru.

Jinak za mě apartmánům a malým penziónkům se na Bookingu plošně vyhnout ,jak je tam napsáno : "Provozováno soukromým hostitelem" ,tak to smrdí ..

Také se vyhýbám i přesto, že jsem měla už pár dobrých zkušeností. K recenzím - ano myslím, že se obecně moc nikomu nechce uveřejňovat negativní. Vlastní zkušenost - moji recenzi na opravdu špatný, smradlavý hotelový pokoj v Larnace vůbec nezveřejnili bez slova vysvětlení. 

Vyhrožování baby právními kroky bych brala jako takovou recesi :) 

0 Citovat

Na recenze používám hlavně google...jakmile se něco schvaluje, tak to smrdí neobjektivnosti.

0 Citovat

To je zvláštní, mně booking uveřejnil i špatný recenze, ale už je to delší dobu (pár let), tak že by nějak změnili přístup? Jinak jezdím tedy i do těch "provozováno soukromým hostitelem", jelikož dávám přednost apartmánu s vlastním vařením před hotelem, a v drtivé většině z nich jsem neměla žádný problém. Je potřeba, aby už měli opravdu větší množství recenzí (aspoň desítky) a většinou to těm recenzím odpovídá.

2 Citovat

Špatné recenze píši na google, na booking napíši jakože  "dobrou " recenzi, kde kladem je třeba poloha a do co se mi nelíbilo napíši zbytek. Taky ty recenze na bookingu tak čtu

0 Citovat

Mě Google před pár měsíci smazal špatnou recenzi nějaké restaurace nebo autopůjčovny (už si nepamatuji přesně). Recenze byla přitom publikovaná už před několika lety! Zdůvodnění bylo ve smyslu že recenze porušuje zásady ble ble ble... Napsal jsem špatnou recenzi znovu, jen jinými slovy, a už pár měsíců drží... Takže i Google občas recenzi smaže z nejasných důvodů...

0 Citovat

pokus napsal(a):

Špatné recenze píši na google, na booking napíši jakože  "dobrou " recenzi, kde kladem je třeba poloha a do co se mi nelíbilo napíši zbytek. Taky ty recenze na bookingu tak čtu

A proč píšeš na booking jen "dobrou", když je tam k dispozici škála 1-10 a kolonky pro "líbilo" i "nelíbilo"? K čemu to je dobré, pokud si sami uživatelé budou snižovat smysluplnost recenzí pro ostatní? Pro mě má booking recenze smysl v tom, že ji nemůže napsat nikdo, kdo v tom ubytování skutečně nebydlel, narozdíl od google, kam může každý psát cokoli ho napadne a nemusel v tom hotelu ani nikdy bydlet.

3 Citovat

Recenze tam zůstane a nic není jen zlé nebo jen dobré. Recenze s hodnocením 1 bez komentáře jsou nanic. Každé národnosti vyhovuje a vadí něco jiné. Zohledňuji hlavně české, slovenské, ruské. Každý má jiný algoritmus čím se řídí. Teď hledám v Japonsku a japonské recenze jsou špatné když nedostanou v hotelu pyžamo, nebo když se na ně recepční neusmívá, případně je jeho úsměv falešný. Což mi třeba nevadí

0