Booking.com

Založil před 14 lety David Eiselt ve fóru Vyhledávače hotelů

len este doplnim dalsiu skusenost s klienstkym supportom bookingu: poslali mi dve cisla na ktore mozem volat ak mam dalsie otazky k rezervacii. Pevna SK linka nefunkcna, cislo nedostupne, cize nic. Na mobilnom CZ cisle je AI klient, ktory nie je schopny rozumiet 4 miestnemu PIN (ten 10 miestny kod rezevracie ale prekvapivo zvladol), takze som to po 10 pokusoch a asi 5 minutach vzdal. Ak by sa mi stalo, ze pridem do destinacie, zistim ze booknute/zaplatene ubytko neexistuje a chcem to riesit s booking supportom ze co dalej, tak vlastne nic, krastne

0 Citovat

Kdysi dávno jsem uspěla, když jsem volala na jejich české číslo ale zvolila jsem jazyk angličtina (podle AI je kontakt 420 239 018 307). Je ve výpisu plateb uveden booking nebo přímo ubytování?

0 Citovat

Já se v květnu dovolal bez problémů na české číslo 420 239 018 307, jazyk jsem měl češtinu, problém s pinem jsem měl také, ale bylo to způsobeno tím, že mi chvilku předtím poslali nový PIN s tím, že jim unikla data. Používal jsem nový PIN, ale nevšiml jsem si, že je to až k dalšímu ubytování, pak jsem použil ten správný a v pohodě. Jen jsem to myslím raději vyťukával na klávesnici.

1