Mám takú celkom špecifickú otázku - nemá niekto tip na to, ako zohnať lacnejšie ubytko / last minute v rezortoch v Eilate? Teraz nemyslím AirBnB ani žiadne hostely/motely/lacné hotely ale tie veľké All Inclusive rezorty pri hlavnej pláži. Viem že lacno sa dá presne toto zohnať v Tabe, ale momentálne Travel advices na gov.uk (stránka ktorou sa celkom často riadim) odporúča Advise against all travel na Sinaj vrátane Taby, takže to sa mi zrovna skúšať nechce... nerád by som ostal za dočasne zavretými hranicami alebo niečo podobné :) Do Jordánska zas na pár dní nemá význam chodiť kvôli opletačkám s vízami.Mám letenky za pár šušňov na 28.12 - 31.12 a rozmýšľam čo s nimi... kupoval som to ako oddychové zohriatie medzi sviatkami a tá situácia v Tabe mi trošku skrížila plány. Na bookingu aj všetkých bežných portáloch mi to ubytko v Eilate príde trochu drahé - cca od 170€ za noc / dvojlôžko / all inclusive - nie je to úplne zlá cena, ale nejaká lokálna / nemecká cestovka by to možno vedela lacnejšie ako last minute. Neriešil to už niekto? Nejaké tipy? :) .

Kde bookovať last-minute ubytko v hoteloch v Eilate

Založil ve fóru Tipy na ubytování

1 reakce

Mám takú celkom špecifickú otázku - nemá niekto tip na to, ako zohnať lacnejšie ubytko / last minute v rezortoch v Eilate? Teraz nemyslím AirBnB ani žiadne hostely/motely/lacné hotely ale tie veľké All Inclusive rezorty pri hlavnej pláži. Viem že lacno sa dá presne toto zohnať v Tabe, ale momentálne Travel advices na gov.uk (stránka ktorou sa celkom často riadim) odporúča Advise against all travel na Sinaj vrátane Taby, takže to sa mi zrovna skúšať nechce... nerád by som ostal za dočasne zavretými hranicami alebo niečo podobné :) Do Jordánska zas na pár dní nemá význam chodiť kvôli opletačkám s vízami.

Mám letenky za pár šušňov na 28.12 - 31.12 a rozmýšľam čo s nimi... kupoval som to ako oddychové zohriatie medzi sviatkami a tá situácia v Tabe mi trošku skrížila plány. Na bookingu aj všetkých bežných portáloch mi to ubytko v Eilate príde trochu drahé - cca od 170€ za noc / dvojlôžko / all inclusive - nie je to úplne zlá cena, ale nejaká lokálna / nemecká cestovka by to možno vedela lacnejšie ako last minute. Neriešil to už niekto? Nejaké tipy? :)

0

asi bude vše dost obsazené a cena, kterou máš není opravdu špatná.

např. ještě

http://www.tui.at/hotel/suchen/h...city=Eilat

a podobné, i když je to hodně krátká doba. Tak pěkný závěr roku a ten příští jen samé dobré tipy na úžasné zážitky.

0
1 reakce