Dobrý deň,potrebovala by som poradiť ohľadne bookingu,nakoľko som v tom nováčik.Chcela by som si rezervovať cez booking hotel do Dubaja začiatkom mája,ale ide o to,že asi pred 2 týždňami boli cca lepšie ceny ako sú teraz. Niekde som čítala,že ceny na bookingu sa strašne pohybujú hore a dole,že treba počkať úplne až do začiatku pobytu a vtedy to rezervovať. Mám už však kúpené letenky na presný termín a tie ceny za 2 týždne išli iba hore,dole nie,nakoľko to pozerám každý deň. Ideme tam aj s dieťaťom a nerada by som to nechala na poslednú chvíľu. Viete mi poradiť kedy je najlepší čas zabookovať ubytovanie? Ci je to lepšie v predstihu alebo tesne pred odletom? Veľmi pekne za pomoc. .

Booking - vývoj cen ubytování

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

To je super ponuka, idem sa na ňu pozrieť, ďakujem :)

0 Citovat

Nebo přímo na stránkách Hiltonu, jejich Executive room- https://secure3.hilton.com/en_US...ution=e1s3

0 Citovat

A ještě tady, máte club room s bezplatným zrušením za 1136 euro- https://cs.hotels.com/ho389252/j...%2C+Spojené+arabské+emiráty&destination-id=11594&q-rooms=1&q-room-0-adults=2&q-room-0-children=1&q-room-0-child-0-age=6&rffrid=mdp.hcom.CZ.112.158.02.kwrd%3D857996091&cur=EUR&pos=HCOM_CZ&numberOfRooms=1&locale=cs_CZ&wapa2=389252&target=H4sIAAAAAAAAAFWOwYrCMBRFv8YsY1-knWYRBmmVbgaLMBs3w5vk1RZTU15S_X0t4sBsLtxz7uKu27ZqQiJfU8LBx88pRNNUh6-f6iR8sOjJ2LiUflkNzmxKrXIlrvP4S3zojiGM0YBAN_sUW-IFGCVsP3jHdH0TeJHtmf5GhUDm4Ya-xkQGYKX2Wf4MlUEpHE3IaWZ6Sf1P2pnN7vso7jihej_iruPnv9FNsrdhlNVJAigJeSkzJS93dqtNXeYfWheZhgc-yBTj-QAAAA..

0 Citovat

Ahoj,

Mate nekdo zkusenost s "error fare" na bookingu? Rano jsem rezervoval hotel v Petrohradu ale ted mi pani volala ze cena je moc nizka pro ne... neni tam nejaka garance primo z booking.com? Diky J

0 Citovat

Taky mi volali, ale i když jsem řekl, že to není můj problém a zkoušel jsem tlačit, co šlo, tak mi řekla ženská z Bookingu, ať se nedivím, kdyžtak tam dojedu a odmítnou nás ubytovat. Pro jistotu jsem to teda zrušil. 

0 Citovat

Stalo se mi to už několikrát, obvykle se jedná o chybu hotelu. Byla mi pak nabídnuta nižší cena než je běžná v tom hotelu, ale i tak pro mě dost vysoká, takže jsem si našel něco jiného. Nijak jsem to nehrotil.

0 Citovat

Rezervovala jsem v Azerbajdžánu za nízkou cenu krásný hotel s plnou penzí. Za stejnou cenu bylo jinak jen nějaké spartanské ubytování bez jídla, no neberte to. Po čase se z hotelu ozvali, že je to chyba, a ať pobyt stornuju. Booking byl velmi vstřícný, když se s původním hotelem nedohodl, přebookoval nás do jiného hotelu stejné kategorie rovněž s plnou penzí. Takže spokojenost, až na to, že jsme nakonec neodjeli, ale to už je jiná story.

0