Zdravím, s přítelkyní letíme z prahy na konci Února do Irska přesněji teda Dublinu. Moc jsem toho ohledně rad apod. nenašel. Máte nějaké rady, tipy, ubytování, doprava? Chtěli by jsme vidět útesy Cliffs of Moher, jde tam nějak dojet autobusem a udělat si celodenní výlet? S tím, že by jsme byli do večera zpět? Nemáme možnost půjčení auta. Jaké jsou další zajímavé města v okolí? Děkuji předem za každou Vaši reakci. .

Dublin/Cliffs of Moher tipy, rady.

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

8 reakcí

Zdravím, s přítelkyní letíme z prahy na konci Února do Irska přesněji teda Dublinu. Moc jsem toho ohledně rad apod. nenašel. Máte nějaké rady, tipy, ubytování, doprava? Chtěli by jsme vidět útesy Cliffs of Moher, jde tam nějak dojet autobusem a udělat si celodenní výlet? S tím, že by jsme byli do večera zpět? Nemáme možnost půjčení auta. Jaké jsou další zajímavé města v okolí? Děkuji předem za každou Vaši reakci.

0

Občas sem chodí jistý odborník na Irsko. Pokud navíc přiletíte Ryanairem, máte vyhráno:-)

0 Citovat

https://www.paddywagontours.com/...rom-DUBLIN

Já byl celkem spokojeny

0 Citovat

A byli jste s nimi kde? A něco, co nebylo úplně OK? A jak velká skupinka jela? Díky, stránka mě zaujala, jezdíme sice sami, ale zrovna ty útesy mi přijdou dost daleko z Dublinu a tohle stojí za zvážení (budeme jen na 3 dny). Mě by se moc líbilo i to muzeum Titanicu v Belfastu, nebyl někdo, jestli to stojí za to?

0 Citovat

Na Cliffs of Moher a ve výsledku všechno bylo v pohodě. Na druhou stranu byla z Dublinu zácpa a autobus to objížděl a trochu jsme se ztratili :D nakonec jsme přijeli í tak v čas a měli dost času si to tam prohlédnout. A při zpáteční cestě na dálnici autobusu prasklo zadní kolo, takže jsme pak čekali 2 hodiny na nový autobus, který nás odvezl do Dublinu, ale to nebyla jejich chyba. Takže za ty peníze jsme byli celkem spokojeni. Byli jsme ve 2. Taky většinou také jezdime všude sami, ale měli jsme v Dublinu také celkem málo dní, takže jsme tuhle možnost uvítali.

0 Citovat

Muzeum Titanicu v Belfastu

https://www.cestujlevne.com/disk...rijen-2017

0 Citovat

Jako tady L_K bych jednoznačně doporučil místo Titanicu HMS Carolina.

0 Citovat

Michael: Díky, máme to stejně a problémy s busem, je to je blbý, ale to se asi nedá nic moc dělat. Určitě o tom budeme uvažovat :-)

L_K: Kouknu, láká mě to moc. Jen pak asi budeme řešit, jestli Titanic nebo útesy. Jsme dva celé dny, středeční odpoledne a sobotní odlet navečer. Tak aby nám vůbec něco zbylo na Dublin.

0 Citovat

Prostuduju, díky.

0
8 reakcí