- Fórum
- Co vidět a navštívit
- Kyjev - prodloužený víkend v březnu - co navštívit?
Kyjev - prodloužený víkend v březnu - co navštívit?
Díky low cost tarifům u UIA asi hodně lidí loni koupilo letenky do Kyjeva na velikonoční termín. Kdyby někdo chtěl dát "drink" tak se ozvěte do SZ nebo norbic@email.cz
právě nás opustil cestovatel89... :-( a s ním i jeho příspěvky, dobrá zpráva je, že byla ověřena funkčnost fóra CL v tomto směru
Ivo napsal(a):Aby to ale myslela stále vážně i nastávající.... :)Asi to s tou svatbou mysli vazne.. :-D
Příspěvky toho chudáka jsou tu stále k přečtení v citacích. Myslím, že to ale ještě nečetla. To by tu znovu hledal nějaký ukrajinský klub ;)
Bylo by vůči němu hezké ty příspěvky trochu anonymizovat. Nebo z jejího pohledu nechat jako důkaz :-)
cali napsal(a):cali, tak asi sám dobře víš, že ty novomanželky jsou na jisté věci poněkud citlivější, takže bych pro to měl pochopení, že z toho není úplně nadšená :)Pokud ne, tak o důvod více najít nevěstu v nějakém kyjevském binci:-)
A co ten Kyjev (tedy kromě prostitutek a obětavých ukrajinek co se vrhají do postelí osamělým cizincům)?
eremi napsal(a): cali, tak asi sám dobře víš, že ty novomanželky jsou na jisté věci poněkud citlivější, takže bych pro to měl pochopení, že z toho není úplně nadšená :)No já už si na to novomanželství bohužel moc nepamatuji:-) Ale jasně, děláme si prdču tak trochu z cizího neštěstí. Na druhou stranu, některé věci se takto prostě veřejně neprezentují.
cali napsal(a):No já už si na to novomanželství bohužel moc nepamatuji:-) Ale jasně, děláme si prdču tak trochu z cizího neštěstí. Na druhou stranu, některé věci se takto prostě veřejně neprezentují.
Tak upřímně naběhl si pěkně sám a kdo chce kam.... Takže souhlas :)
Nicky fungují, pokud není znám i nastávající :)Přemýšlel jsem co by tak mohlo být zajímavé v tom Kyjevě a pak mě to napadlo.
Jsou to děvčata ze skupiny Femen - musím říci, že až na pár výjimek (jako třeba to šílené obézní monstrum) to jsou většinou krásky.
Jejich způsob protestu je mi sympatický a taková zapálená aktivistka v chladném Kyjevě...
Padrino, jak jsem si přečetl a zkontroloval s webem Ukrajinců, poletíme stejným letadlem a budu moct osobně obdivovat tvoji legendární kabelku.
Jinak já v Kyjevě plánuji nakupovat / aspoň to zkusit. Je šance, že tam seženu kvalitní nefakové boty za rozumnou cenu? + případně kde.
Díky
Dnes jsem se vrátil z Kyjeva a byl to obrovský nápor na játra jak jsem předpokládal. Posílám pár postřehů:
Nemá cenu popisovat běžné pamětihodnosti, ale dvě věci za vidění určitě stojí:
Barokní panelák - větší bizár jsem snad ještě neviděl a půl hodiny se řezal smíchy https://bydleni.idnes.cz/rekonst...stavba_web
A pak je to krása ukrajinských dívek - jsou elegantní, vysoké, hubené, mají dlouhé štíhlé nohy ve vysokých kozačkách a nosí kožíšky těsně pod zadek. Líbilo se mi tak 50%.padrino11 napsal(a):Tam jsem byl, prošel jsem to a moc jsem z těch obchodů odvázaný nebyl a boty nesehnal.Chreščatyk
Padrino, ten panelák je super. To si o mesiac nenechám ujsť. Toto si nevidel? :)
tonic napsal(a):Adresa platí pro celý blok, ale je to hned první vchod (kvartira No 1 - 32) - hotové je 7. a 8. patro a umělec začal pracovat na 6.Padrino, ten panelák je super. To si o mesiac nenechám ujsť.
tonic napsal(a):Asi bych preferoval tuto umělkyni nad panelákem.Padrino, ten panelák je super. To si o mesiac nenechám ujsť. Toto si nevidel? :)
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!