Ahoj všichni, sejřím se tu s tím už třetí den a jednoduše už nevím, co s tím. Na AirBnb podpoře mi doteď poradit nedokázali... Jednoduše řečeno - když udělám rezervaci přes telefon, vidím veškerou komunikaci s hostitelem pouze v telefonu, stejně tak plánovanou cestu vidím jen tam. Bohužel to funguje i naopak, když udělám rezervaci přes notebook, nevidím ji po přihlášení na telefon. Nerozumím, jak je to vůbec možné, ani instalace aplikace mi to nijak nevyřešila. Dostává mě to trošku do prekérky, pokud během dovolené budu muset kontaktovat hostitele, jednoduše mi to nepůjde. Beru si na všechny preventivně telefonní číslo, ale stejně mě to hrozně rozčiluje. Děkuju za pomoc! .

AirBnB - nepropojení účtu na telefonu a notebooku

Založila ve fóru Tipy na ubytování

2 reakce

Ahoj všichni, 


sejřím se tu s tím už třetí den a jednoduše už nevím, co s tím. Na AirBnb podpoře mi doteď poradit nedokázali... 

Jednoduše řečeno - když udělám rezervaci přes telefon, vidím veškerou komunikaci s hostitelem pouze v telefonu, stejně tak plánovanou cestu vidím jen tam. 

Bohužel to funguje i naopak, když udělám rezervaci přes notebook, nevidím ji po přihlášení na telefon. 

Nerozumím, jak je to vůbec možné, ani instalace aplikace mi to nijak nevyřešila. Dostává mě to trošku do prekérky, pokud během dovolené budu muset kontaktovat hostitele, jednoduše mi to nepůjde. Beru si na všechny preventivně telefonní číslo, ale stejně mě to hrozně rozčiluje. 

Děkuju za pomoc!

0

Máš určitě jeden a ten samý účet, pod stejným emailem?

0 Citovat

Airbnb přece vše posílá i do mailu, tak tam to je bez ohledu na to, jak jsi to rezervovala. Kliknutím na ten mail pak můžeš hostiteli třeba odpovědět (pokud jsi tedy přihlášená na stejný účet).

0
2 reakce