Ahoj, já a moje přítelkyně máme v plánu v létě navštívit Skotsko. Máme už to více méně naplánované, ale nevadí nám se přizpůsobit nápadům a návrhům. Šlo by o šestidenní roadtrip - tzn. cestování autem. Chtěl by se někdo přidat? Braly bychom dva lidi.  .

Skotsko léto 2018

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

1 reakce

Ahoj, já a moje přítelkyně máme v plánu v létě navštívit Skotsko. Máme už to více méně naplánované, ale nevadí nám se přizpůsobit nápadům a návrhům. Šlo by o šestidenní roadtrip - tzn. cestování autem. Chtěl by se někdo přidat? Braly bychom dva lidi.

0

Záleží, jestli to bude jen roadtrip nebo i nějaká turistika do hor. 6 dní je poměrně málo... Je už to pár let co jsme podobný trip podnikli, takže jen v útržcích. Parádní byl pohled na Dunnottar Castle, super byl opravdový roadtrip na sever z Inverness přes Thurso, Tongue, Durness zpátky do Inverness - pro nedostatek času (a lenost stále měnit ubytování) jsme to dali za 1 den (odjezd brzo ráno, návrat pozdě večer), bylo to fakt hodně km ale už jen ty výhledy a zastávky na focení stály zato. Cestou parádní procházka k Strathy Point Lighthouse. Nevynechal bych Edinburgh (mj. jakchtu Britania) a určitě bych navštívil alespoň jednu palírnu whisky. V létě jsou prakticky každý víkend někde highland games, najděte si na netu kalendář a pokud to jen trochu půjde, tak navštivte - je to skvělý náhled do místní kultury...

0
1 reakce