Zdravím cestovatelé,zanedlouho (na 90% v týdnu od 15.4., na zbylých 10% o týden později) zas pojedu směr Faerské Ostrovy a tak mě napadlo, že by se třeba někdo chtěl přidat. Na Faerech už jsem párkrát byl a v plánu mám důkladně projít zajímavý fotolokace a případně objevovit nový. No a taky konečně vyzkoušet to jejich MHD (vrtulník mezi ostrovy).V případě zájmu můžu navíc nabídnout svezení tam (na trajekt), cestu zpět si pak musíte zařídit sami (letenky zpět za cca 4-5tis.), já budu pokračovat dál na Island.p.s. budu tam cca. 2-3 týdny, nicméně tam chci a potřebuju být chvíli sám, takže společnost a auto a tak nabízím na cca 7-10 dní.p.s. tady kdyžtak inspirativní motivace z loňska:http://www.topdestinace.cz/faers...y-cestopis .

Faerské Ostrovy půlka dubna

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

0 reakcí

Zdravím cestovatelé,
zanedlouho (na 90% v týdnu od 15.4., na zbylých 10% o týden později) zas pojedu směr Faerské Ostrovy a tak mě napadlo, že by se třeba někdo chtěl přidat. Na Faerech už jsem párkrát byl a v plánu mám důkladně projít zajímavý fotolokace a případně objevovit nový. No a taky konečně vyzkoušet to jejich MHD (vrtulník mezi ostrovy).
V případě zájmu můžu navíc nabídnout svezení tam (na trajekt), cestu zpět si pak musíte zařídit sami (letenky zpět za cca 4-5tis.), já budu pokračovat dál na Island.
p.s. budu tam cca. 2-3 týdny, nicméně tam chci a potřebuju být chvíli sám, takže společnost a auto a tak nabízím na cca 7-10 dní.

p.s. tady kdyžtak inspirativní motivace z loňska:

http://www.topdestinace.cz/faers...y-cestopis


faery.jpg

0
0 reakcí