Ahoj cestovatelé, 26.5.2018 vyrážím na cykloexpedici napříč americkým kontinentem. Začínat budu na Aljašce ve městě Anchorage a mým cílem je Punta Arenas pod Patagonií v Jižní Americe. Rád bych se o tuto svou cestu podělil i s vámi prostřednictvím zajímavých fotografií, krátkých videí a psaných zpráv tak, abyste nepřišli o žádnou strastiplnou či humornou příhodu. Mé putování můžete sledovat na: www.facebook.com/roadtoadventure/ .

Na cestě za dobrodružstvím aneb na kole americkým kontinentem

Založil ve fóru Cestopisy

3 reakce

Ahoj cestovatelé,

26.5.2018 vyrážím na cykloexpedici napříč americkým kontinentem. Začínat budu na Aljašce ve městě Anchorage a mým cílem je Punta Arenas pod Patagonií v Jižní Americe. Rád bych se o tuto svou cestu podělil i s vámi prostřednictvím zajímavých fotografií, krátkých videí a psaných zpráv tak, abyste nepřišli o žádnou strastiplnou či humornou příhodu. 

Mé putování můžete sledovat na: www.facebook.com/roadtoadventure/



fbcoverpage1.png

0

Tak to přeji hodně štěstí, vytrvalosti a sil! A pokud nějaké (síly) občas zbudou, tak za informace budeme rádi.

0 Citovat

Ak budes dost rychly, tak mozno dobehnes https://www.facebook.com/stepoutandexplore/ :) Inak mi pride skoda vynechat Mexiko. Kazdopadne  good luck :)

0 Citovat

Děkuji za podporu a díky za odkaz na zajímavou stránku (stepoutandexplore), rád sleduji právě takové projekty a cestovatele. Jinak Mexiko navštívím, ale spíše jeho jižní část, poloostrov Yucatán.

0
3 reakce