Ahoj, na konci dubna jsem z Prahy realizoval svou lowcostovou cestu na Maltu. Těšil jsem se, protože středomořské ostrovy navštívené nemám, ale mám rád tu středomořskou atmosféru. Pro to, aby se tam člověk dostal o víkendu, když nemá dovolenou, byl vyžadován fakt krkolomný routing - večerní odlet z Wroclawi v sobotu a návrat v neděli večer do Bratislavy.Jaké to tam bylo a jak to probíhalo?> https://michal-na-cestach.blogsp...a-den.htmlNáklady:zezelenalý PolskiBus Praha-Wroclaw ... 23 PLNsobotní vstup do vratislavského Národního muzea ... zdarmaautobus na letiště ... 3,4 PLNlet Wroclaw - Malta ... 108,12 PLNhostel na 1 noc ... 11,20 €autobus na Maltě mimo sezónu ... 1,5 € / 2 hodinysvezení k megalitům ... 5 €vstup do Ħaġar Qim a Mnajdra ... 10 €let Malta - Bratislava ... 20,39 €MHD z letiště do centra ... 1,2 €Flixbus Bratislava - Praha ... 191,35 Kč  .

Na víkend na Maltu aneb z Vratislavi do Bratislavy

Založil ve fóru Cestopisy

9 reakcí

Ahoj, na konci dubna jsem z Prahy realizoval svou lowcostovou cestu na Maltu. Těšil jsem se, protože středomořské ostrovy navštívené nemám, ale mám rád tu středomořskou atmosféru. Pro to, aby se tam člověk dostal o víkendu, když nemá dovolenou, byl vyžadován fakt krkolomný routing - večerní odlet z Wroclawi v sobotu a návrat v neděli večer do Bratislavy.

Jaké to tam bylo a jak to probíhalo?
> https://michal-na-cestach.blogsp...a-den.html

Náklady:

  • zezelenalý PolskiBus Praha-Wroclaw ... 23 PLN
  • sobotní vstup do vratislavského Národního muzea ... zdarma
  • autobus na letiště ... 3,4 PLN
  • let Wroclaw - Malta ... 108,12 PLN
  • hostel na 1 noc ... 11,20 €
  • autobus na Maltě mimo sezónu ... 1,5 € / 2 hodiny
  • svezení k megalitům ... 5 €
  • vstup do Ħaġar Qim a Mnajdra ... 10 €
  • let Malta - Bratislava ... 20,39 €
  • MHD z letiště do centra ... 1,2 €
  • Flixbus Bratislava - Praha ... 191,35 Kč

p3251880.jpg

0

Porad si rikam, jaky smysl mela tato cesta na ani ne jeden den. Jakoze kazdy ma svuj v kus, ale mozna za ty penize bych si dal nekde lazne a sel do prace odpocaty nez rozbity:D 

0 Citovat

Chápu, každý to má jinak. Ale na druhou stranu, proč ne? ;) Tohle byl hlavně průzkumný let, jestli se tam má cenu časem vracet. A taky ukázat (nebo možná dokázat si), že to je možné.

0 Citovat

super, ze ti potom aj pocasie vyslo. Take fotky po dazdi su naj. A teda ja zboznujem tvoje cenovky Flixbus Bratislava - Praha ... 191,35 Kč:)

0 Citovat

Ja vim, ja na pruzkum letim na dva az tri dny:D A FR lita airbusem? Nejak se mi to nepozdava. 

0 Citovat

tonic napsal(a):

super, ze ti potom aj pocasie vyslo. Take fotky po dazdi su naj. A teda ja zboznujem tvoje cenovky Flixbus Bratislava - Praha ... 191,35 Kč:)

To jsou ty pětieurové pizza kódy :-D Cenu jsem vzal z jízdenky po odečtu.

0 Citovat

Roiman4 napsal(a):

Ja vim, ja na pruzkum letim na dva az tri dny:D A FR lita airbusem? Nejak se mi to nepozdava. 

No, vidíš, díky za opravu. Fakt jsem byl asi dost unavený.

EDIT: opraveno v cestopise.

Tak krátký průzkum aneb když někdo má jen 4 týdny dovolené ročně :-/ Taky teď  kvůli tomu měním dres.
0 Citovat

Mne bylo receno v pondeli ze mam “fucking holidays every day “ :D takze ja mam asi dovolenou porad. Chapu no. Ale radeji bych letel v Patek vecer. 

0 Citovat

To bych radši letěl taky :-D Jen jsem nenašel žádný vhodný let.

0 Citovat

Prima, jako víkendový výlet to nebylo špatné - Wroclaw + Malta v jednom... Jen mi nejde do hlavy, jak jsi stihnul za 2,5 hodiny od probuzení projít půlku Valetty včetně x kostelů... :-)

0
9 reakcí