Jak začínají vaše šílené cesty? Moje "Tak jsem v pátek odpoledne skončil v práci a ve tři se vydal vlakem do Bratislavy..." Cesta do Bulharska byla jednou z nich. Vlakem od Regiojetu v pátek večer do Bratislavy a tam týž noc Wizzairem do Sofie. Plus aby to nebyla nuda ještě v sobotu zajet 150 kilometrů do sousedního Plovdivu.Sofie je vhodná tak na jeden den a Plovdiv taky. Z mého pohledu byl určitě Plovdiv zajímavější, než hlavní město. Oproti předpokladům Sofia nebyla tak lowcostová, jak jsem čekal.> http://michal-na-cestach.blogspo...ovdiv.htmlNáklady:vlak do Bratislavy ..... 294 Kčletenka Bratislava - Sofia ..... 19,98 €ubytování u letiště na první noc ..... 25 € (snad -15 $)zpáteční jízdenka Sofia - Plovdiv ..... 17,28 levanáhradní ubytování na druhou noc ...... 10 € (po vyrovnání rozdílu 7,26 € v ceně původního a alternativního ubytování)MHD v Sofii ..... 1,6 leva za jízdu nebo 4 leva na celý den (lze koupit jen v metru nebo infocentru)autobus do Prahy ... 225 Kč .

Bláznivých 44 hodin v Bulharsku

Založil ve fóru Cestopisy

0 reakcí

Jak začínají vaše šílené cesty? Moje "Tak jsem v pátek odpoledne skončil v práci a ve tři se vydal vlakem do Bratislavy..." Cesta do Bulharska byla jednou z nich. Vlakem od Regiojetu v pátek večer do Bratislavy a tam týž noc Wizzairem do Sofie. Plus aby to nebyla nuda ještě v sobotu zajet 150 kilometrů do sousedního Plovdivu.

Sofie je vhodná tak na jeden den a Plovdiv taky. Z mého pohledu byl určitě Plovdiv zajímavější, než hlavní město. Oproti předpokladům Sofia nebyla tak lowcostová, jak jsem čekal.

> http://michal-na-cestach.blogspo...ovdiv.html

Náklady:

  • vlak do Bratislavy ..... 294 Kč
  • letenka Bratislava - Sofia ..... 19,98 €
  • ubytování u letiště na první noc ..... 25 € (snad -15 $)
  • zpáteční jízdenka Sofia - Plovdiv ..... 17,28 leva
  • náhradní ubytování na druhou noc ...... 10 € (po vyrovnání rozdílu 7,26 € v ceně původního a alternativního ubytování)
  • MHD v Sofii ..... 1,6 leva za jízdu nebo 4 leva na celý den (lze koupit jen v metru nebo infocentru)
  • autobus do Prahy ... 225 Kč



p4142028.jpg

0
0 reakcí