Dovolím si sdílet první tři díly cestopisu z mé první zaoceánské cesty do Peruhttps://www.literak.cz/2017/07/p...-priprava/ - jak jsem koupil letenku v akci na CL a užil si své s fleuge.dehttps://www.literak.cz/2018/01/cesta-do-limy/ - jak jsem málem skončil v Amsterdamu, pyramida Huaca Pucllana uprostřed vilkové čtvrti, zážitkový nákup SIM kartyhttps://www.literak.cz/2018/04/n...m-v-cuzcu/ - drsná cesta autobusem, jak mě v Cuzcu ztrapňovala indiánská babička, účinky lístků koky, Sacsayhuamán a Q’enqo.Ještě plánuji dva díly - Inca trail trek a Lima podruhé. Enjoy .

Peru cestopis - Lima, Cuzco, Inca trail

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

Dovolím si sdílet první tři díly cestopisu z mé první zaoceánské cesty do Peru

https://www.literak.cz/2017/07/p...-priprava/ - jak jsem koupil letenku v akci na CL a užil si své s fleuge.de

https://www.literak.cz/2018/01/cesta-do-limy/ - jak jsem málem skončil v Amsterdamu, pyramida Huaca Pucllana uprostřed vilkové čtvrti, zážitkový nákup SIM karty

https://www.literak.cz/2018/04/n...m-v-cuzcu/ - drsná cesta autobusem, jak mě v Cuzcu ztrapňovala indiánská babička, účinky lístků koky, Sacsayhuamán a Q’enqo.

Ještě plánuji dva díly - Inca trail trek a Lima podruhé. Enjoy



0

Hezký cestopis (y). Loni jsem tam byl taky díky jiné podobné akci. Routing jsem měl krkolomný a ale vyhráváš tak pomyslnou první cenu. V mém případě do něj ještě zasáhl hurikán, tak byl nakonec MUC-AMS-LIM-ATL-MUC. Ve výsledku přílet o půl dne dříve.

Jinak faktická připomínka ke Cuzcu - je v nadmořské výšce jen 3399 metrů ;)

0 Citovat

Díky, opravím. 4200 měla Dead woman pass.

0
2 reakce