Ahoj cestovatelé, minulý měsíc jsme se vrátili z třítýdenní cesty do oblíbené zimní destinace - Thajska. Během expedice jsme navštívili krátce Dubaj a pak už v Asii bývalé královské město Ayutthaya, Kanchanaburi se slavným mostem přes řeku Kwai a NP Erawan a potom jsme se přesunuli na sever do Chiang Mai a Chiang Rai, kde jsme si dali třídenní skvělý trek v horské džungli. Ze severu jsme přeletěli na jih na Krabi a Phuket, kde jsme si dali plážový oddech, šnorchlování a také třeba piknik s místními. 1. Vyrážíme do Thajska 2. Máme Bangkok jako na dlani 3. Kontrasty Dubaje 4. Šílená doprava, waty a přivítání mnichem 5. U mostu přes řeku Kwai je expedice kompletní 6. Na motorkách na vodopády Erawan - doporučujeme 7. Gastroexpedice v Chiang Mai 8. Na korbě až do džungle 9. Skvělý trek v horské džungli - doporučujeme 10. Vaříme večeři a přihlížíme konci jedné slepice - doporučujeme Snad se vám bude cestopis líbit. Kdyby vás cokoliv o Thajsku nebo cestě zajímalo, tak určitě napište, rádi poradíme  .

To nejlepší z Thajska za tři týdny

Založil(a) ve fóru Cestopisy

1 reakce

Ahoj cestovatelé,
minulý měsíc jsme se vrátili z třítýdenní cesty do oblíbené zimní destinace - Thajska. Během expedice jsme navštívili krátce Dubaj a pak už v Asii bývalé královské město Ayutthaya, Kanchanaburi se slavným mostem přes řeku Kwai a NP Erawan a potom jsme se přesunuli na sever do Chiang Mai a Chiang Rai, kde jsme si dali třídenní skvělý trek v horské džungli. Ze severu jsme přeletěli na jih na Krabi a Phuket, kde jsme si dali plážový oddech, šnorchlování a také třeba piknik s místními.



1. Vyrážíme do Thajska
2. Máme Bangkok jako na dlani
3. Kontrasty Dubaje
4. Šílená doprava, waty a přivítání mnichem
5. U mostu přes řeku Kwai je expedice kompletní
6. Na motorkách na vodopády Erawan - doporučujeme
7. Gastroexpedice v Chiang Mai
8. Na korbě až do džungle
9. Skvělý trek v horské džungli - doporučujeme
10. Vaříme večeři a přihlížíme konci jedné slepice - doporučujeme

Snad se vám bude cestopis líbit. Kdyby vás cokoliv o Thajsku nebo cestě zajímalo, tak určitě napište, rádi poradíme smiley

0

Zbytek zápisků z Thajska je zde:

11. Koupel v horkých pramenech a jízda na slonovi - doporučujeme
12. Pokřtili jsme nový pokoj guesthousu
13. Na nejkrásnější pláži Thajska
14. Šnorchlovací výlet a večeře v místní rodině
15. Pozvání na pivo v autobuse a noční piknik na silnici
16. Vyhlašujeme den léčení
17. Z ráje do uličky lásky a zábavy
18. Poslední den v Thajsku a expedice Kančanabruntál

0
1 reakce