Srandujem, ziadna transplantacia na ulici sa nekonala :D To len paru viet k mojmu predlzenemu weekendu v Tirane.Naklady:letenky - 22,5 €ubytko nedaleko centra - 10 €\noclanovka Dajti ekspres - 8€\1000 lekeasi 15 kebabov - 20 €Viac tu https://castielosk.tumblr.com/po...ak-zvierat .

Do Albanska po nove oblicky - cestopis

Založil ve fóru Cestopisy

3 reakce

Srandujem, ziadna transplantacia na ulici sa nekonala :D To len paru viet k mojmu predlzenemu weekendu v Tirane.


Naklady:

letenky - 22,5 €

ubytko nedaleko centra - 10 €\noc

lanovka Dajti ekspres - 8€\1000 leke

asi 15 kebabov - 20 €


Viac tu https://castielosk.tumblr.com/po...ak-zvierat



0

Poprosím opraviť všetky speť na späť, vďaka :D  Inak pekné, ja som Tiranu plánoval komplet vynechať ale kvôli Dajti by to možno malo zmysel :o)

0 Citovat

paradicka, par dni dozadu som pozeral, ze letenky na januar su z Buda do Tirany za dvacku, prip. sa da aj kombo s Pristinou, ale asi to necham ked bude teplejsie :D

Mna osobne Tirana az tak neocarila, najma v porovnani s juhom Albanska okolo Sarande, ale teda uz len pre tu lanovku a vyhlady by som dal repete :)

0 Citovat

@guessWho opravil som, aj ked sa mi strasne nechcelo prehanat text wordom :)

@tonic Mna uz neocari hadam ziadne zapadniarske mesto na svete, ale v Tirane vdaka jej polohe sa clovek vie zabavit aj mestom, aj horami, aj morom. Lanovka s "výstupom" na Dajti a prehliadka mesta sa daju vpohode spravit za 1 den, toto myslim dokaze zaujat kazdeho, Durres je taky obycajny, ale za 2,5 € spiatocka neurazi.


Tirana sa da kombinovat s hocicim :D Od Skopje cez Prishtinu po Podgoricu. Ja som si to ako pisem v blogu na leto skombinoval s Podgoricou, ale dostat sa do 160 km Tirany bude o cosi finacne narocnejsie ako z ostatnych miest. Zrovna mi zmenili cas odletu, tak neviem ci to este cele nepremyslim ,ale bolo by fajn rano vybenut na kopce v Kotore a poobede sa vylezat na plazi ... uvidim. :)

0
3 reakce