Dovolím si postnout celkem zajímavý trip report českého podnikatele žijícího v Americe, jak se vydal na Olympiádu do Jižní Koreje a rozhodně nechtěl nic řešit :) Velmi zajímavé počtení o tom, jak to může fungovat v nejvyšších patrech.https://www.podnikanivusa.com/20...ni-koreji/ .

John Vanhara na Zimní olympiádě v Koreji

Založil ve fóru Cestopisy

5 reakcí

Dovolím si postnout celkem zajímavý trip report českého podnikatele žijícího v Americe, jak se vydal na Olympiádu do Jižní Koreje a rozhodně nechtěl nic řešit :) Velmi zajímavé počtení o tom, jak to může fungovat v nejvyšších patrech.

https://www.podnikanivusa.com/20...ni-koreji/

0

No mě zase úplně tak stálý chlubení na kterým VIP místě byl, co kdo komu reportoval a opakovaní jak moc VIP ten výlet vlastně byl stále dokola číst nebavilo. A třeba srovnávat veřejný Český dům a neveřejný USA, kterej je tím pádem logicky pro VIP a říkat jak je to v jednom hrozný a v druhým jak se o ně starali může jen vůl.

O samotné olympiádě tam navíc nebylo vůbec nic.

0 Citovat

Vždycky když vidím jak někdo po pár letech života v cizině masakruje češtinu jako tento pan "John", tak si vzpomenu jak Ája Vrzáňová, která, byť  žila v exilu více jak 60 let, vždycky mluvila dokonalou češtinou.  

Korporátní Czengliš  ptydepe prasárny typu "Pruvodce reportoval sefce nas feedback z nastev"...  je snad rovnou na kriminál ;) 

0 Citovat

Odstavec pod tím popisuje i Český dům VIP a chválí jej. Určitě to není člověk, který píše něco kvůli chlubení se.

Stylistiku ani gramatiku neřeším, to by člověk nesměl na internetu číst nic, ani kolikrát své vlastní výplody :)

0 Citovat

Ten report je dobrej, takovej vhled do "nerealna". Vhled kterej bych chtel zazit - je fakt, ze tohle je uz velkej overkill. V diskuzi rikal, ze za to dal cca 100 tisic dollaru. Nevim jak to maj ostatni - ale ja se snazim v cizine nasat atmosferu treba v MHD, metru, vlaku....i kdyz doma tak normalne nejezdim. I kdyz je taky fakt, ze tam vlastne chybi jakakoliv "hodnota", jsem fanda hokeje vsechno podridim tomu abych videl co nejvice zapasu atp. a tak do toho dam prachy a tady nic - vlastne takove samoucelne, jen protoze mam prachy, tak si to dovolim.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Odstavec pod tím popisuje i Český dům VIP a chválí jej. Určitě to není člověk, který píše něco kvůli chlubení se.

Stylistiku ani gramatiku neřeším, to by člověk nesměl na internetu číst nic, ani kolikrát své vlastní výplody :)

Ne? Celej ten report je o chlubení, je zcela zjevný, že i pro něj je to něco extra,na co není zvyklej a je to z toho extrémně poznat. Jsou spousty reportů o luxusním cestování z kterých nečiší taková ta potřeba předvést se, protože je to jednou a naposledy. Osobně si teda radši přečtu něco jinýho, z čeho neleze ta sláma z bot.
0
5 reakcí