Ahojte, včera sme sa vrátili z Malorky.  Tento rok to vyzerá, že tam idú asi všetci a tak som rýchlo spísal krátky cestopis pre inšpiráciu čo sa dá stihnúť za 3 dni :)Kuknúť naň môžte tu:http://cestujzamenej.sk/2018/06/...nove-bali/ Náklady na 2 osoby na 2 noci boli nasledovné: Letenky – 58€ Ubytovanie – 106€ Parkovné Viedeň – 48,68€ Autobus z letiska – 20€ Autobus Palma – Valldemossa – 3,7€ Autobus Valldemossa – Soller – 4,4€ Autobus – Soller – Palma – 4,7€ Električka Soller – 14€ Prenájom auta – 35€ Benzín – 30€ Spolu 2 osoby – 324, 48€ (162,24 € na 1 osobu) .

Cestopis 3 dni na Malorke

Založil ve fóru Cestopisy

8 reakcí

Ahojte, včera sme sa vrátili z Malorky.  Tento rok to vyzerá, že tam idú asi všetci a tak som rýchlo spísal krátky cestopis pre inšpiráciu čo sa dá stihnúť za 3 dni :)

Kuknúť naň môžte tu:

http://cestujzamenej.sk/2018/06/...nove-bali/


Náklady na 2 osoby na 2 noci boli nasledovné:

Letenky – 58€

Ubytovanie – 106€

Parkovné Viedeň – 48,68€

Autobus z letiska – 20€

Autobus Palma – Valldemossa – 3,7€

Autobus Valldemossa – Soller – 4,4€

Autobus – Soller – Palma – 4,7€

Električka Soller – 14€

Prenájom auta – 35€

Benzín – 30€

Spolu 2 osoby – 324, 48€ (162,24 € na 1 osobu)

0

Díky za něj, pěkné, stručné, výstižné :)

0 Citovat

Příští týden mne čeká jen jedna noc...
Stojí vlak do Solleru za několikanásobnou cenu oproti busu?

0 Citovat

A jedli ste vifonky, alebo ste tahali pastety? Alebo si 3 dni nejedol :)

0 Citovat

Co sa tyka toho vlaku, tak si myslim, ze staci ist busom a odviezt sa potom tou elektrickou za 7€. A ohladom jedla - nie nejedli sme vifonky, ani sme si nic nedoniesli. Normalne sme sa tam stravovali, kde sa nam pacilo. To sa mi vsak zda uz individualne a zalezi na kazdom kde sa naje. My sme mali taky mix. Aj draha restika, mcdonald, lidl... 

0 Citovat

Ahoj, pěkný cestopis. V Port de Soller doporučuji vyjit kopec na vyhlidku u Museu De La Mar Sóller, je tam parádní vyhled na vsechny strany. Co se týká tramvaje, tak ta mi prijde jako klasicka tourist trap, ale to je na každém jestli tu cenu /zazitek akceptuje. 😉

0 Citovat

Ono platit za elektricku 7€ ked je napraskana tak to urcite nie :) my sme si, ale pockali na tretiu v poradi a vagon bol poloprazdny :) Keby sme na nu nesli tak by sa svet, ale urcite nezrutil :)

0 Citovat

pekny trip, na vikend akurat ... mimo sezony :))

0 Citovat

Díky za pěkný cestopis (y) Taky jsem měl Mallorku v plánu a na stejný počet nocí. Jen s tím rozdílem, že v červenci. Člověk míní irský bůh zmaRyanu a nestálé srdce mění.  Nakonec jsem letenky vyhandloval za cestu do Gruzie s Wizzem. Někdy se na Mallorku podívám, ale určitě mimo červenec nebo srpen. 

0
8 reakcí