Možná titulek trochu klame, ale hora Sant Angelo rozhodně stojí za návštěvu. Je tu  levno, krásná příroda, památky a úžasný rozhled na celou krajinu. Můžete se svlažit na krásné pláži v Jaderském moři. Mám pocit, že jsme tam byli jediní cizinci. Anglicky uměli jen v hotelu. Další den byl pravý opak, vesnička Alborebello má památkovou rezervaci chráněnou Unesco, ale je to disneyland.https://www.literak.cz/2018/08/m...borebello/ .

Itálie Puglia - region neobjevený turisty

Založil ve fóru Cestopisy

3 reakce

Možná titulek trochu klame, ale hora Sant Angelo rozhodně stojí za návštěvu. Je tu  levno, krásná příroda, památky a úžasný rozhled na celou krajinu. Můžete se svlažit na krásné pláži v Jaderském moři. Mám pocit, že jsme tam byli jediní cizinci. Anglicky uměli jen v hotelu. 

Další den byl pravý opak, vesnička Alborebello má památkovou rezervaci chráněnou Unesco, ale je to disneyland.

https://www.literak.cz/2018/08/m...borebello/

0

Bol som tam na žačiatku julá a tiež som bol prekvapený, že tam skoro žiadny turisti ani nejaké klasické veľké holetové komplexi neboli. Inak za mňa fajn mesto bolo aj Monopili, pohoda v centre a pekné pláže priamo u hradieb.

0 Citovat

Inak ešte k tomu Alborebello, presne jak píšeš v článku je tam lepšie ísť do obeda. Ja som bol v piatok ráno a nebol tam skoro nikto takže mne sa veľmi páčilo. Okolo obeda už začínalo chodiť dosť turistov (pomerne dosť na kolách).

0 Citovat

Mě Alborebello přišlo jako Václavák, když jsou trhy. Byli jsme tam v poledne.

0
3 reakce