Ahoj, vypadl mi parťák, se kterým jsem měl letět s Wizzem 11.6. v 6:00 z Prahy do Tel Avivu a 13.6. někdy ve 12:00 z Tel Avivu do Prahy. Letenky jsou zaplacený, nic za ně nechci, jediný co, tak je potřeba zaplatit přepis jména na druhé letence za 1200 Kč v každým směru. Kdyby byl ten člověk ochotnej se mnou absolvovat Tel Aviv-Jerusalem-Mrtvý moře, tak by to bylo super. Student VŠ, 23 let, záliby: víno/pivo, ženy, zpěv  .

Tel Aviv, 11.-13.6., letenky mám a nic nechci.

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

3 reakce

Ahoj,
vypadl mi parťák, se kterým jsem měl letět s Wizzem 11.6. v 6:00 z Prahy do Tel Avivu a 13.6. někdy ve 12:00 z Tel Avivu do Prahy. Letenky jsou zaplacený, nic za ně nechci, jediný co, tak je potřeba zaplatit přepis jména na druhé letence za 1200 Kč v každým směru.
Kdyby byl ten člověk ochotnej se mnou absolvovat Tel Aviv-Jerusalem-Mrtvý moře, tak by to bylo super.
Student VŠ, 23 let, záliby: víno/pivo, ženy, zpěv smiley

0

ahoj, láká mě to tam jet, mužem se domluvit, akorát bych musel vyřešit kde mi vytisknou bakalářku, v pondělí musim odevzdat a nechal jsem to na poslední chvíli, jinak školu dělám dálkově to jen na vysvětlení muj věk , 40, ale jsem na pohodu rád cestuji a rád absoluju co máš naplánovaný, lu.

0 Citovat

Posli mi do sz kontakt, a třeba to ještě stihneme nějak zbastlit

0 Citovat

posilal jsem ti na sz, hned co jsem ti psal, ale ted už je to stejne jedno, to už nezvladnem spacifikovat,teda za mě určitě už ne, škoda tak snad si to užiješ i tak, díky lu.

0
3 reakce