Ahoj, sepsala jsem dojmy z naší lednové cesty po Srí Lance a Maledivách, tak třeba se to někomu šikne.http://blog.antonindanek.cz/clan...pKb7wJcoBs .

Cestopis Velké divy Srí Lanky a Maledivy 2018

Založila ve fóru Cestopisy

8 reakcí

Ahoj, sepsala jsem dojmy z naší lednové cesty po Srí Lance a Maledivách, tak třeba se to někomu šikne.


http://blog.antonindanek.cz/clan...pKb7wJcoBs

0

Ahoj. Na SL odjíždím za dva týdny, tohle je čtení přesně pro mě. Navíc je to vtipně a čtivě napsaný, skvělá práce. Děkuju moc, oceňuju pracnost.

0 Citovat

Díky moc, ať se Ti líbí i na Srí Lance!

0 Citovat

pekne, som si zaspominal trosku na moj februarovy trip. najlepsie na tej sri lanke je, ze tam vlastne ziadne "must see" nie je :) 

0 Citovat

Super vtipný cestopis. :) Vstupné na Sigiriya je pálka, zvlášť v poměru k cenám všeho ostatního. Ještě teda vstupné do komplexu v Anuradhapura, to byl můj druhý nejvyšší výdaj. Jak máš ostatně uvedené i na konci svého cestopisu. 

0 Citovat

Hezke povidani , Sri Lanku i Maledivy mame v zornem poli zajmu , jen bych asi risknul to auto , protoze volant na opacne strane a jizda  mi problem nedelaji  a asi bychom  nesli do nejistoty ubytovani a volili  booking,com ,ale uvidime po Thajsku. zatim s poslednich  mimoevropskych  zemi  v poradi   SAE, Oman, Jamajka  Mauritius , vitezi  Mauritius ,

0 Citovat

tam to auto velky zmysel nema. ani nie kvoli premavke, ale kvoli lahkej dostupnosti ci uz tuktukov, alebo vanov.  aj ked tie auta tam nie su nejake drahe, male suzuki za menej ako 20 na den.

https://casons.lk

0 Citovat

Srí Lanku ani Maledivy na wish listu nemáme (zatím :)), ale i tak mě tenhle cestopis opravdu pobavil :). 


0 Citovat

Děkuju všem za reakce a četbu :) Pěkné cestovatelské zážitky!

0
8 reakcí