Zdravím vospolok. Najprv som ani tento tripreport nechcel písať, ale nejak ma kopla počas pracovnej doby múza a po hodine bolo dokonané. Po rôznych rýchlovýletoch mi príde Kyjev ako najlepšie voľba, najmä keď mám odlet z Bratislavy. To je potom Trnava-Kyjev centrum a naopak za 4  hodiny. A ako bonus som otestoval novy Boryspol Expres.http://tonicove.sk/kyjev-na-otocku/Náklady:Letenka s Ryanair za 10 euro - kupované asi 2 týždne pred odletomBoryspol expres - 80 UAH osobaHotel Tourist - 28 euro izba nocprezieracka v Mafii - 40 euro 4 osobyUber na letisko - okolo 8 euro .

Kyjevská otočka

Založil ve fóru Cestopisy

6 reakcí

Zdravím vospolok. Najprv som ani tento tripreport nechcel písať, ale nejak ma kopla počas pracovnej doby múza a po hodine bolo dokonané. Po rôznych rýchlovýletoch mi príde Kyjev ako najlepšie voľba, najmä keď mám odlet z Bratislavy. To je potom Trnava-Kyjev centrum a naopak za 4  hodiny. A ako bonus som otestoval novy Boryspol Expres.


http://tonicove.sk/kyjev-na-otocku/


Náklady:

Letenka s Ryanair za 10 euro - kupované asi 2 týždne pred odletom

Boryspol expres - 80 UAH osoba

Hotel Tourist - 28 euro izba noc

prezieracka v Mafii - 40 euro 4 osoby

Uber na letisko - okolo 8 euro




0

Kdyby to za 10 EUR létalo z PRG, jsem tam každý víkend.

Byl jsi v Dublin Irish Pub, co je nad Touristem v ulici R.Okipnoj? Mají tam pivovar, znám sládka, udělal by vám prohlídku s degustací:-) Vaří super speciály.


20181009-141713.jpg
20181009-160158.jpg

0 Citovat

Kyjev mám naplánovaný na teplejší měsíce příštího roku (po -10 stupňovém výletu do Krakova minulý víkend jsme si s polovičkou řekli, že výletům pod 15 stupňů celsia dáme na čas vale), ale opět jsi motivačně nezklamal a po přečtení cestopisu bych vyrazil klidně hnedka :D

0 Citovat

o tak to pivovar nechame ked bude teplejsie, na zimu lepsi ten konak, alebo visnovy liker, ale teda viem ktory to je. len ked ja vidim nieco s napisom Irish Pub, alebo Dublin mimo Irska, tak tomu sa automaticky vyhybam. Ale tak v tomto pripade urobim vynimku:)

Ak sa taketo nieco znovu objavi, kludne aj v tyzdni..dam home office :)

0 Citovat

Super počtení a hlavně inspirace, díky :-).

0 Citovat

zase ta Mafia ma svoje uskalia, mam pocit ze pred par rokmi to bolo lepsie, ale tak zase hentak sa nazraz o jednej rano... klobuk dolu :D

0 Citovat

tak ked sushi, potom mam velmi dobre referencie na nonstop siet Sushiya

0
6 reakcí