Ahoj, přidám tu jeden už trošku starší cestopis z výletu do Mexika. Strávil jsem v něm 14 dní a procestoval ho ze západu na východ. Postaveno na letence, která proběhla mimo servery typu CL, přesto se zajímavou cenou. Z Vídně do Mexico City, návrat z Cancúnu. K tomu na cestě tam stop v Torontu a zpátky v Chicagu.>> článek >> https://michal-na-cestach.blogsp...as-ja.htmlUvidíme, tipuji, že tu určitě vznikne flame k nějakému detailu typu magnetka za 1 nebo 3 € či ne/nutnosti koupě jízdenky dopředu. Fortuna mi ale na to nevypsala žádný kurz :-( .

Všichni už jsou v Mexiku (2018)

Založil ve fóru Cestopisy

0 reakcí

Ahoj, přidám tu jeden už trošku starší cestopis z výletu do Mexika. Strávil jsem v něm 14 dní a procestoval ho ze západu na východ. Postaveno na letence, která proběhla mimo servery typu CL, přesto se zajímavou cenou. Z Vídně do Mexico City, návrat z Cancúnu. K tomu na cestě tam stop v Torontu a zpátky v Chicagu.

>> článek >> https://michal-na-cestach.blogsp...as-ja.html


Uvidíme, tipuji, že tu určitě vznikne flame k nějakému detailu typu magnetka za 1 nebo 3 € či ne/nutnosti koupě jízdenky dopředu. Fortuna mi ale na to nevypsala žádný kurz :-(

trasa1.jpg

0
0 reakcí