Zdravicko, dovolim si sem pridat treti tripreport za posledne tri tyzdne a posledny trip report roku 2018. Necakal som, ze zaver roku bude taky hekticky, po 8 letoch som rad doma:)Minuly vikend sme otocili s kamosom Gdansk, no do mesta sme nesli a omrkli sme mimosezonne pobrezie. Je to tu parada, len skoda tych kratkych dni:)http://tonicove.sk/za-tulenmi-k-baltyku/Naklady:Letenka 20 euro osobaAuto 45 euro na dva dni (z toho 10 euro extra driver)Benzin asi 20 euroUbytovanie - letisko 28 euro izba, hotel 38 euro izbaRepete bude v lete - 2x :) .

Za tuleňmi k Bałtyku

Založil ve fóru Cestopisy

15 reakcí

Zdravicko, dovolim si sem pridat treti tripreport za posledne tri tyzdne a posledny trip report roku 2018. Necakal som, ze zaver roku bude taky hekticky, po 8 letoch som rad doma:)

Minuly vikend sme otocili s kamosom Gdansk, no do mesta sme nesli a omrkli sme mimosezonne pobrezie. Je to tu parada, len skoda tych kratkych dni:)

http://tonicove.sk/za-tulenmi-k-baltyku/


Naklady:

Letenka 20 euro osoba

Auto 45 euro na dva dni (z toho 10 euro extra driver)

Benzin asi 20 euro

Ubytovanie - letisko 28 euro izba, hotel 38 euro izba


Repete bude v lete - 2x :)

0

Super,chystám se taky v létě...

0 Citovat

Hezký. Já se v červenci do Fokaria nedostal ani omylem. Bylo tam tolik lidí, že ani čekat hodinu před dalším plánovaným krmením nestačilo. Po třech pokusech jsme to vzdali  

0 Citovat

no toho sa bojim v lete, chcem tam zobrat manzelku. minuly vikend nas tam mohlo byt asi 20. tak nechame sa prekvapit.

0 Citovat

Ani to, že jsme jeli přes pracovní týden a ne o víkendu nepomohlo, ale třeba budete mít více štěstí :-) 

0 Citovat

pevne verim, hlavne musim vymysliet nejaku zakladnu. Auto pravdepodobne budeme mat znovu, no radsej by som dalej na Hel siel vlakom, tu premavku som uz zazil v lete.  Zatial to vyzera na Wladyslawovo.

0 Citovat

My jsme jeli trajektem z Gďansku. Autu bych se vyhnul. Jiný den, kdy jsme jeli do Leby (taky přes pracovní týden) a kolona místňáků se táhla už od Gdyně, bylo jasné kam všichni míří... 

0 Citovat

No viem, už som 3 roky dozadu to autom absolvoval. Cez víkend. Najhoršie je to už na tej koše. Veď času dosť na plánovanie

0 Citovat

BTW tady mám krátké video z naší letošní letní návštěvy:

https://www.youtube.com/watch?v=QcGFWf3LpRM

0 Citovat

Já mám akorát dilema,jestli to vzít z Vídně letecky,nebo z Brna autem...

0 Citovat

@toncek - pekne video, stabilizacia urobi svoje, ani dron netreba na putave zabery. Inak tie duny su Sowiniski NP?


@tramin - no ako pozeram, tak vsak to uz pomaly cez cele polsko od ostravy do Gdansku je dialnica, minimalne stvorprudovka .. tak asi ani tym autom to nie je zly napad. Kym nastupis do lietadla do Viedni, si uz na polceste.

0 Citovat

Díky :-) Jj duny jsou Sowiniski NP kousek od Leby.


Ad dálnice v Polsku. Jeli jsme to autem. Z Ostravy je to cca 600 km a fakt snad až na 80 km úsek kolem Lodze je furt dálnice. Platí se jen posledních odhadem 150 km před Gdaňskem. Dálnice je nová, pěkná. Přišla mi rozhodně kvalitnější než naše. I ten úsek bez dálnice byla normální čtyřproudová cesta, takže auta bych se nebál. A bylo vidět, že i ten chybějící úsek se vesele staví. Nevím jestli už třeba nebude příští rok hotová další část. Navíc jsi pak na místě mobilnější. Je tam spousta zajímavých míst okolo. 


My měli smůlu, že jsme jeli v termínu, kdy se v Gdyni konal nějaký hudební festival a jak tam, tak zpět, byl provoz poměrně hustý. Navíc v neděli se všichni vraceli zpět domů, takže jsme si i pár hodin postáli v kolonách. 

0 Citovat

ajajaj, pozeram ze 2019 sa tiez trafime do toho Open'er festivalu. to uz ubytko aby som teraz zacal riesit :)

0 Citovat

@toncek@tonic: dík,vyhrálo auto.Stejně bych si ho tam musel půjčit,kdybychom letěli.A rozhodně pojedu tam i zpět během týdne,ne o víkendu.

0 Citovat

Ak sa niekto chysta teraz niekedy tak vo Fokariu cakaju prirastky, uz byt mali byt zaciatkom Marca, cez vikend este neboli ;)

0 Citovat

ooo, tak v juli omrkneme :D

0
15 reakcí