VIP salónky díky kreditkám
BTS končí jen s určitými bankami. Mě se tam také ptali u koho mám kartu vydanou. Jelikož třeba zlatá RB je vstup gratis jen u karet vydaných v ČR.
Malta - La Vallette club
opětovná návštěva, tentokrát v ranních hodinách (7.45 - 10.00), lounge byl naplněn tak z 20%. snídaňové menu - vajíčka ve formě mini muffinů, anglická, studená kuchyně, atd... za mně úplně v pohodě, výborné sladké pečivo, cca 4 druhy slušného vína, jedno šumivé, nealko a pivo v plechu... určitě bych šel znovu.. krásná terasa s výhledem na plochu, ke gatům asi půl minuty.. při odchodu jsem se zeptal jestli si můžu vzít plechovku Kinnie a s úsměvem odpověď, že samozřejmě... jediné mínus - jen jeden záchod ...
Jo, preposilam a drzim tim nad vodou csob premium.
ale ne kvuli LK, ale kvuli urokum na sporaku :D
já každý měsíc vyberu kreditku do nuly a pak to tam musím poslat zpět takže obrat mám vyřešený úplně v klidu. teda u RF, úroky už neřeším když to mají v Mbank neomezený částkou.
uroky na sporaku CSOB Premium nejsou moc zajimave 3%, kdyz raifka dava 4% (limit do pul mega a nutnost 10 plateb kartou, coz je celkem vopruz) a mBank dava 4,01% bez omezeni castky, coz je super, a dalsi podminky jsou celkem mirne (prijem na ucet 15k mesicne a 5 plateb kartou)
no já každý ráno kupuju rohlíky a občas ještě jedeme na nákup s ženou, těch 10 plateb u RF mám tak za týden :) Taky je to tím, že tu máme 7/24 jednotu vedle baráku takže tam jdu občas i třikrát za den něco dokoupit.
plus dnes berou karty 2 ze tří hospod kam chodím. Za mě je ta podmínka pro zlaté karty RB hodně mírná. Ale nenadávám!
Ala napsal(a):uroky na sporaku CSOB Premium nejsou moc zajimave 3%, kdyz raifka dava 4% (limit do pul mega a nutnost 10 plateb kartou, coz je celkem vopruz) a mBank dava 4,01% bez omezeni castky, coz je super, a dalsi podminky jsou celkem mirne (prijem na ucet 15k mesicne a 5 plateb kartou)
No jo, jenže nechci mít rajfku :) stačí mi mít ty účty, co mám teď, nepotřebuju další a další :-D to jedno procento mě zas nevytrhne.
Vojtěch Hájek napsal(a):Dneska na T1 v PRG potvrzeno že se žádná změna nechystá nebo alespoň o tom personál neví.
k te zmene v praze ma dojit az v lete. personal bude ten posledni, kdo se to dozvi
Kdybych byl náhodou moderátorem této diskuse, pak bych téma MC a volné vstupy do BTS, VIE, PRG uzavřel takto:
Jára Cimrman citát: „Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat.“