Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

já každý měsíc vyberu kreditku do nuly a pak to tam musím poslat zpět takže obrat mám vyřešený úplně v klidu. teda u RF, úroky už neřeším když to mají v Mbank neomezený částkou.

2 Citovat

uroky na sporaku CSOB Premium nejsou moc zajimave 3%, kdyz raifka dava 4% (limit do pul mega a nutnost 10 plateb kartou, coz je celkem vopruz) a mBank dava 4,01% bez omezeni castky, coz je super, a dalsi podminky jsou celkem mirne (prijem na ucet 15k mesicne a 5 plateb kartou)

1 Citovat

no já každý ráno kupuju rohlíky a občas ještě jedeme na nákup s ženou, těch 10 plateb u RF mám tak za týden :)  Taky je to tím, že tu máme 7/24 jednotu vedle baráku takže tam jdu občas i třikrát za den něco dokoupit.

plus dnes berou karty 2 ze tří hospod kam chodím.  Za mě je ta podmínka pro zlaté karty RB hodně mírná. Ale nenadávám!

1 Citovat

Ala napsal(a):

uroky na sporaku CSOB Premium nejsou moc zajimave 3%, kdyz raifka dava 4% (limit do pul mega a nutnost 10 plateb kartou, coz je celkem vopruz) a mBank dava 4,01% bez omezeni castky, coz je super, a dalsi podminky jsou celkem mirne (prijem na ucet 15k mesicne a 5 plateb kartou)

No jo, jenže nechci mít rajfku :) stačí mi mít ty účty, co mám teď, nepotřebuju další a další :-D to jedno procento mě zas nevytrhne.

1 Citovat

Dneska na T1 v PRG potvrzeno že se žádná změna nechystá nebo alespoň o tom personál neví. 

0 Citovat

Tady to vidí jinak... https://www.penize.cz/osobni-uct....sznhp.box

0 Citovat

Vojtěch Hájek napsal(a):

Dneska na T1 v PRG potvrzeno že se žádná změna nechystá nebo alespoň o tom personál neví. 

k te zmene v praze ma dojit az v lete. personal bude ten posledni, kdo se to dozvi

8 Citovat

Kdybych byl náhodou moderátorem této diskuse, pak bych téma MC a volné vstupy do BTS, VIE, PRG uzavřel takto:

Jára Cimrman citát: „Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat.“  

9 Citovat

Ve čtvrtek ráno Erste premium lounge na T2 - pořád je tam prostor pro zlepšení.

Pozitivní je, že už ráno je k dispozice čerstvé pečivo, to dříve opravdu nebývalo zvykem.

Negativní je, že všechny teplé pokrmy, až na fazole v tomatu byly téměř studené. Prakticky se to nedalo jíst. Mají tam nějaké nové ohřívací pulty a asi s tím ještě neumí zacházet. Absenci frizzante ani nemá smysl zmiňovat.

1 Citovat

Měl jsem problém s LoungeKey aplikací. V KTM jsem normálně šel do salónku, o pár hodin později jsem se s QR kódem nedostal do žádného salónku v DBX. Hlásilo to chybu Contact issuer. Teď po mnoha týdnech komunikace s ČSOB už vím proč - původní kreditka byla zablokována a já ji v aplikaci nevyměnil za novou. Takže na to pozor, plus je jistější mít s sebou plastovou kartu.

0 Citovat

jsem myslel, že Erst premir lounge je na T2

0 Citovat

Ano, opraveno.

0 Citovat

Salonek Marmara letiště SAW - totálně přeplněný, jídlo žádné není, nic se nedoplňuje. Na toaletu fronta. 
Použit vstup LK jen z důvodu blížícího konce roku, jinak ten vstup za to nestojí. 

img-2429.jpg
img-2427.jpg

3 Citovat

Souhlas, že salonek v SAW je tak na 1/10, ale když se člověk přijde podívat do spodního patra na gaty, tak ten salonek je ještě luxus :D   To by v EU nemohlo splňovat žádné směrnice, ti lidi se tam reálně nemůžou vejít tak čekají v jiných patrech a chodbách okolo. 

0 Citovat

Připadlo mi, že Marmara má ještě o kousek horší recenze než Bosphorus, tak jsme šli do něj a vlastně mi připadl celkem fajn. Nepsal bych tedy "salonek v SAW", když jsou tam 2. 🙂

0 Citovat

Já vyzkoušel oba a oba mi přišly jako taková lepší čekárna na patologii.

1 Citovat

J0x napsal(a):

Připadlo mi, že Marmara má ještě o kousek horší recenze než Bosphorus, tak jsme šli do něj a vlastně mi připadl celkem fajn. Nepsal bych tedy "salonek v SAW", když jsou tam 2. 🙂

Za týden tam budu zase, takže vyzkouším i ten druhý. Pro srovnání napíšu to sem, ale nějak zásadní změnu a zlepšení neočekávám..

0 Citovat

Já je vyzkoušel oba dva. Nabídka jídla snad na chlup stejná, záleží jen, co zrovna neatihnout doplnit. Úprava stejna taky. Jeden je o trochu větší.

2 Citovat

Oba Plaza Premium salonky jsou víceméně stejné. Mimo peak časů se tam dá jakžtakž přežít, ale nabídka všeho je podprůměrná. Když se tam ale v ranní a večerní špičce nahrnou davy, je to normální opruz a fronty jsou na všechno.

0 Citovat

Jestli je tam nabídka podprůměrná, tak třeba Bratislava musí být skoro u dna.

0 Citovat

Bratislava nevím, ale Košice určitě.

0 Citovat

Barney Flyer napsal(a):

BTS končí jen s určitými bankami. Mě se tam také ptali u koho mám kartu vydanou. Jelikož třeba zlatá RB je vstup gratis jen u karet vydaných v ČR.

BTS končí s Mastercard. Leda že by to nějaká banka platila extra, jako třeba Erste platí všechny vstupy do MC lounge na T1, přestože už vydává jen VISA.

Konkrétně karet RB se to taky týká.

https://www.rb.cz/osobni/ucty/sl...ffset=item

0 Citovat

Já byl v SAW v obou, neviděl jsem rozdíl ani ve vzhledu té místnosti, jsou jak přes kopírák :D  

A Bratislava je (resp. byla) proti tomu standartní průměrnej salonek.. panini a chlast neomezeně, i pár dalších věcí co se daly... V SAW šťáva s vodou, čaj a nějaký zbytky studeného kuskusu když máte štěstí :D  Bez alkoholu, masa nebo aspoň perlivých nealko nápojů. Ale možná sem chytl jen peak times.

0 Citovat

Máš pravdu v SAW jsou ty salónky skoro stejný a většinou skoro stejně narvaný. Jediný rozdíl je, že v jednom si můžeš načepovat pivo sám a ve druhým si o něj musíš říct na baru. 

0 Citovat

@puketapu v jakém mohu pivo sám? Dík

0