VIP salónky díky kreditkám
Barney Flyer napsal(a):Ahoj.
Fast track lounge terminál 2. V 6 ráno, ve všední den, úplně tvrdé pečivo. Fazole a párky studené. Obsazenost 0.
BTW, RB příští rok končí s MC. Neověřená informace od dobrého zdroje. Naložte s tím dle libosti. :)
před dvěma týdny v 6 ráno jídlo celkem cajk, dva druhy párků, ještě přidělávali, paní Ukrajinka to tam pak vysypala z nějakýho plastovýho nosiče. K tomu pumpkin soup (nic moc, jen jsem otestoval). V pečivu se tam přehrabovali taky, ale to jsem nezkoušel. Nechodim do lounge jíst chleba a ready-to-eat fazole si můžu za 14,90 koupit kdykoli. Kuskus jakžtakž, tarhoňa extrémně unavená, ta už zasmrádala. Obsazenost průběžně 1-5 lidí. Proti dřívější variantě "3 vařená vejce pro všechny dohromady" mi to teď přijde lepší.
Momentálně teď (SAW) salonek Bosphorus. Očividně je o něco větší a o špetku lepší než vedlejší Marmara.
večer obsazenost tak na 80%, místa k sezení jsou, jídlo je. Zdarma na poslední LK vstup v roce 2025 ok. Jinak za peníze to neujde.
Tak vo viedny skenovali :(
Hamburg nic speci akurat uz maju miesto flensburgu, radeberger flaskovy.
THE Club San Francisco , terminál 1.
Píšu z letadla do Atlanty, jelikož jsou šílené turbulence a nemohu spát.
Salónek jsem si rezervoval v předstihu. Bývá často plný a navíc jsou Vánoce.
Lze na LK, ale nelajzl jsem si to, takže jsem zaplatil šílenou cenu 75$. Udělal jsem dobře. Salónek stál za 10/10. Super jídlo, super pití, čisto, objednávky alkoholu kdekoliv ke stolu, nebo na baru.
Při cenách jídla a pití v Kalifornii ta cena nebyla vůbec špatná.
Obsluha je tak profi, že mě při rozloučení pozdravili jménem.
A doporučuji sprchy!
Hezké Vánoce!
baca12 napsal(a):Tak vo viedny skenovali :(
"Hack" z jiné, zahraniční skupiny. Přes photoshop upravený BP se záměrně poškozeným QR kodem nahraný na mobil s popraskaným displayem. Nepujde jim to načíst a zadají ručně ;) , hezké Vánoce.
Tak to si můžeš rovnou vynutit vstup se zbraní a rukojmími.
A až se bude ptát vyjednavač jestli nějaké máš nějaké politické požadavky, tak mu můžeš říci, že ne, že požaduješ jen volnou konzumaci...
Martin Vícha napsal(a):[citace="baca12"]
Tak vo viedny skenovali :(
"Hack" z jiné, zahraniční skupiny. Přes photoshop upravený BP se záměrně poškozeným QR kodem nahraný na mobil s popraskaným displayem. Nepujde jim to načíst a zadají ručně ;) , hezké Vánoce.
[/citace]
Riskuješ, že si to nějaký zdejší génius přečte tak, že jsi to osobně zkoušel, a dostaneš p*jeb. 😆
Barney Flyer napsal(a):THE Club San Francisco , terminál 1.
Píšu z letadla do Atlanty, jelikož jsou šílené turbulence a nemohu spát.
Salónek jsem si rezervoval v předstihu. Bývá často plný a navíc jsou Vánoce.
Lze na LK, ale nelajzl jsem si to, takže jsem zaplatil šílenou cenu 75$. Udělal jsem dobře. Salónek stál za 10/10. Super jídlo, super pití, čisto, objednávky alkoholu kdekoliv ke stolu, nebo na baru.
Při cenách jídla a pití v Kalifornii ta cena nebyla vůbec špatná.
Obsluha je tak profi, že mě při rozloučení pozdravili jménem.A doporučuji sprchy!
Hezké Vánoce!
My jsme se tam dostali 2 krát na Lounge key, bez rezervace nechápu důvod proč to platit. Na jídlo je stejně lepší China Airlines Lounge, taky na LK terminal A
baca12 napsal(a):Tak vo viedny skenovali :(
Hamburg nic speci akurat uz maju miesto flensburgu, radeberger flaskovy.
Takže tě s upraveným/příletovým nepustili, nebo se to "vysvětlilo" ke spokojenosti?
PS. fakt to skloňujete "vo Viedny"? :-)
Máte někdo radu ohledně salónku v Budapešti? Zítra budu nějaký potřebovat využít, tak poraďte, který vybrat. Díky
nucene premisteny brumak napsal(a):Takže tě s upraveným/příletovým nepustili, nebo se to "vysvětlilo" ke spokojenosti?
PS. fakt to skloňujete "vo Viedny"? :-)
Predemnu to ludom skenovali, tak som sa otocil a nesaskoval tam.
Nevim jak sa to sklonuje. Narodovec bernolak vypraval, pis jak ocujes :)
[/citace]
Riskuješ, že si to nějaký zdejší génius přečte tak, že jsi to osobně zkoušel, a dostaneš p*jeb. 😆
[/citace]
:D zatím se mi vždy, když hrozilo delší čekání na odvoz, povedlo koupit nějakou letenku "někam" za pár korun, jako vstupenku :)
JanaV _1 napsal(a):Máte někdo radu ohledně salónku v Budapešti? Zítra budu nějaký potřebovat využít, tak poraďte, který vybrat. Díky
Ja byla v Platinum Lounge (Schengen) a pdprumer za me.
Určitě jsem si neověřil informace, jak to tam vypadá a určitě to platil zbytečně. A ještě mám potřebu se chlubit před někým zrovna tady ;) Jo a ta sprcha stojí 25$, aby ty informace, včetně chlubení, byly full. Chipsy venku v tabáku 8$.
Píšu z The Coral Executive Lounge z DMK. Jsou tři salónky a tento je hned za bezp. kontrolou, výborný výhled na starty a přistání plus pohyb v jednom zálivu, salónek je patrový, jsou tu jezdící schody. Jídlo dole i nahoře, všechno thajské, nečekejte žádné párky a podobné věci. Mají tu točené pivo, dva druhy na výběr. Samozřejmě všechno možné nealko, tvrdý chlast je placený, nevím jesli vše nebo jen zahraniční značky. wifi šlape supr. Výhodou asi je, že mimo Evropy nemá kartu každý kdo má do prdele díru(tam počítám teda i sebe :) )Takže je to tu v klidu.
Právě teď KTW Business lounge na B. K jídlu pirohy a palačinky, nějaké zeleninové saláty a pár kusů pečiva. Víno z automatu, tvrdé asi tak 6 druhů. Kdybych nechtěl vyplácat vstupy, tak to za to nestojí. Chvíli nebylo nádobí, pak nebylo jídlo. Pak se odněkud objevila druhá slečna a postupně se to stabilizovalo. Možná za to může ten vánoční čas.