VIP salónky díky kreditkám
Princess Sky Lounge , SXM
Vstup na LK. Jeden alkoholický drink zdarma, ostatní placené. Bar obsluhuje stejná paní co je na recepci, takže druhý bar v patře je zavřený. Salónek je otevřen od 7:00. Přišel jsem v 7:30. Až po načtení LK mi bylo řečeno, že snídaně ještě nejsou (začal je dělat v 8:00). Takže za cenu jednoho LK máte příjemné posezení a dva druhy džusu, kávu, pomeranče a jablka. Je tu Wifi, sprchy a na wc není toaletní papír…
Dávám 2/10 a zkusím to zítra přes oběd (na LK aplikaci má celkem fajn hodnocení)
Plaza Premium Lounge JHB https://www.plazapremiumlounge.c...-departure
Celkem malý, ale jinak docela fajn salonek. Jídla i pití dost, alkohol jsem nezkoumal. Přes QR kód na stole jde navíc objednat další jídlo zdarma. Na výběr jsou 4 položky, ale nemusí být dostupné všechna (Curry Laksa, Chicken Hor Fun Soup, Beef Noodle Soup, Fishball Soup Noodles).
U LK ani PP jsem salonek v nabídce nenašel, dostal jsem se tam přes kód zdarma od Trip.com (musíte mít od nich koupenou letenku, ke které půjde vstup přiřadit, a mít členství aspoň Platinum (1 vstup ročně zdarma; vyšší mají víc vstupů, viz https://www.trip.com/customer/lo...;curr=EUR).
V PP je - na prvni dobrou. Ale ty ne, chtel jsi zaflexit platinou u Tripu.
Jo, v appce to vidím, což jsem zapomněl. Při psaní jsem to hledal na webu PP, kde mi to nenašlo. Platinum u Tripu není nic k chlubení, moc rezervací tam nemám, tak na to asi stačí málo. Ty tu ale klidně ze sebe dělej debila dál, aspoň se bude čemu zasmát. Nejsi náhodou niemandosův příbuzný? 🤣
Proc hledat rychle v aplikaci, kdyz ke spatnemu vysledku mohu prijit googlenim. A dekuju, bratra budu pozdravovat na nasem kokotskem setkani v sobotu. Uplne v zivych barvach vidim jak jihne.
Nehledal jsem googlením, ale přímo na webu PP. Křišťálovou kouli sis koupil na Temu, co? 🤣 A čtení ti taky nejde, já nikoho nepozdravuju a niemandose už vůbec. 😉
Dobra dobra, bratrovi tedy vyridim nezdrav. A uz toto vlakno uvolnime tem poutavym reviews z, povetsinou druhoradych, loungi okolo sveta, ja?
Že vám do toho skáču...v celym slavnym LAX se dá na loungekey buď doplatit 35 USD za vstup do salonku, nebo absolvovat 15 minut masáž, případně si hodinu zahrát hry? To je fakt neodolatelná nabídka...
jak to tu tak čtu tak se nám nějak smráká u RB jak to rozdali každýmu kdo má do prdele díru.
Čeká mě teď CRK-BKK s ženou a pak BKK-AUH-PRG, tak si to asi v CRK v klidu vyberu 2 vstupy, mají nový terminál tak předpokládám, že to tam bude stát za to. U BKK ještě popřemýšlím jestli to má cenu, přece jen ten let do AUH je 6 hodin, bude tam jídlo, tak jestli to má vůbec cenu utrácet vstupy.
Kdo ví jak to bude s RB. Tam zůstává Fast track na VISA a bude náhrada za MC kartu. Jestli nabídnou více LK na VISU, nasmlouvají jiné salonky i bez MC, nebo jiný benefit je ve hvězdách.
Princess Sky lounge SXM :
Dal jsem tomu druhou šanci. Přes oběd obsazenost cca 80%. Stíhají uklízet. V nabídce 2 teplá jídla (zkusil jsem kuřecí směs s rýži a super). Na baru namíchají cokoliv, ale nárok zdarma je pouze na jeden drink, včetně soft (jinak pouze voda, džus a kafe). WiFi super, sprchy fungují, záchod nic moc čistota a utržené prkénko.
Nestojí to za LK, ale když je hlad, žádná jiná možnost a máte jich dost…
Po tom včerejším průšvihu u snídaně dávám 6/10
Barney Flyer napsal(a):Kdo ví jak to bude s RB. Tam zůstává Fast track na VISA a bude náhrada za MC kartu. Jestli nabídnou více LK na VISU, nasmlouvají jiné salonky i bez MC, nebo jiný benefit je ve hvězdách.
A to víme jistě, že RB v lednu končí s MC 4 vstupy + zdarma Vídeň? Mě čeká 2. února výlet s mamkou z Vídně a říkal jsem si, že mi ze 4 zbyde jeden .. tak že od února na MC nic?
no je pravda, že jsem žil před tím, než jsem tu vstupy na podzim objevil a budu žít asi i dál i když to skončí :)))
J0x napsal(a):Na webu RB o konci s MC v lednu nic nepíše. Kde se ta informace vzala?
"já na to mám" chlapci si ji vymysleli
stačí to vyhledat, pak by ale nebylo o čem psát
pokus: reagoval jsem konkrétně na tohle: "A to víme jistě, že RB v lednu končí s MC 4 vstupy + zdarma Vídeň? Mě čeká 2. února výlet s mamkou z Vídně a říkal jsem si, že mi ze 4 zbyde jeden .. tak že od února na MC nic?"
Stačilo si to přečíst, ale pak by nebylo o čem psát.
tak jsem ten neomezený vstup využil jednou ale pěkné to bylo :) Z T1 z Prahy asi dlouho nepoletím tak nic.
Takže vyzkoušen jeden ze salónků v CRK v mezinárodním terminálu, už jsem tu někde popisoval, že tam postavili nový terminál a je opravdu moderní. Bohužel chování úředníků mi přijde hodně "asijské", v Manile už mi přijdu vyklidnění a neřeší blbosti. Tady se naše odbavení táhlo, od příchodu do terminálu trvalo přes hodinu dostat se za imigrační. Těšil jsem se, že budeme maximálně času trávit v salónku, nakonec ani hodina a to jsem ještě ani nevybíral a vlezl jsem do toho co byl nevíc po cestě. Jedná se o Marhaba lounge. Je k němu zajímavý přístup, člověk musí sejít hodně dolů, vypadá to jako cesta do sklepa ale on je spíš problém, že to odletové podlaží je hodně vysoko nad zemí.
Jinak jednu místnost tam mají zabukovanou Emirates což mi přijde vtipné, jestli se dobře pamatuji mají tam jeden let denně. Salónek byl hodně prázdný, ono celkově CRK má dost málo mezinárodních letů. Takže můžete mít klidně celou místnost pro sebe. Na výběr běžné nealko a z piv samozřejmě San miguel a to jak Pale Pilsen tak light. Bylo tam i červené a bílé víno, z jídel chicken biryani + něco vegetariánského. ak spousta různých sladkých i slaných pochutin. Škoda, že jsem neměl čas jít prozkoumat i ten druhý. Normálně mě tady ten nechali prjít před tím, že mi ubrali vstupy.