Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Momentálně teď TBS salonek primeclass lounge , 2:00 obsazenost docela velká. K jídlu 2 přílohy, 2 druhy masa, piti. Par druhů předkrmu, docela ujde. 

img-4480.jpg

0 Citovat

Na letišti Bogota (BOG) vyzkoušeny 2 salonky v rámci domácího terminálu (brány D). 

Avianca Sala VIP - salonek domácí aerolinky, člena Star Alliance. Měl jsem asi přehnaná očekávání. Salonek je moderní, prostorný a kromě míst k sezení nabídne i místa na práci včetně možnosti si připojit monitor. Také se tu promítá evropský fotbal na velkých obrazovkách. Sprcha je k dispozici. Jídlo velmi omezené - dál jsem si dýňovou polévku a mini párky v rohlíku s cedarovou omáčkou. Alkohol jsem nesledoval, ale určitě tam bylo pivo, víno a gin. Jídlo bych čekal lepší. Vstup přes Revolut. 

The Lounge Bogotá - výrazně menší a výrazně zaplněnější salonek. Nemá sprchy a zdaleka nemá tolik možností sezení a to hlavně na práci. K jídlu byla zeleninová polévka a nějaké sendviče. K pití regulérní bar s obsluhou, kde bylo k dispozici snad úplně vše. Navíc lze objednat pomocí QR kódu jídlo z kuchyně, což v našem případě byl kuřecí steak s kaší. Vstup přes Lounge Key. 

2 Citovat

Jen taková hnidopišská poznámka, když už tu popisuješ takové kulinářské detaily. Ta omáčka byla asi čedarová. V první chvíli mě napadlo, jestli nebyla z cedru (anglicky cedar).

0