Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Momentálně teď TBS salonek primeclass lounge , 2:00 obsazenost docela velká. K jídlu 2 přílohy, 2 druhy masa, piti. Par druhů předkrmu, docela ujde. 

img-4480.jpg

0 Citovat

Na letišti Bogota (BOG) vyzkoušeny 2 salonky v rámci domácího terminálu (brány D). 

Avianca Sala VIP - salonek domácí aerolinky, člena Star Alliance. Měl jsem asi přehnaná očekávání. Salonek je moderní, prostorný a kromě míst k sezení nabídne i místa na práci včetně možnosti si připojit monitor. Také se tu promítá evropský fotbal na velkých obrazovkách. Sprcha je k dispozici. Jídlo velmi omezené - dál jsem si dýňovou polévku a mini párky v rohlíku s cedarovou omáčkou. Alkohol jsem nesledoval, ale určitě tam bylo pivo, víno a gin. Jídlo bych čekal lepší. Vstup přes Revolut. 

The Lounge Bogotá - výrazně menší a výrazně zaplněnější salonek. Nemá sprchy a zdaleka nemá tolik možností sezení a to hlavně na práci. K jídlu byla zeleninová polévka a nějaké sendviče. K pití regulérní bar s obsluhou, kde bylo k dispozici snad úplně vše. Navíc lze objednat pomocí QR kódu jídlo z kuchyně, což v našem případě byl kuřecí steak s kaší. Vstup přes Lounge Key. 

4 Citovat

Jen taková hnidopišská poznámka, když už tu popisuješ takové kulinářské detaily. Ta omáčka byla asi čedarová. V první chvíli mě napadlo, jestli nebyla z cedru (anglicky cedar).

0 Citovat

Marhaba Lounge T1 SIN - nabídka docela ušla, 2 polévky, z toho jedna dýňová a druhá DIY Tom Yum - rozbalit misku s nudlemi, zalít vývarem, dosypat ingredience, dále zeleninové kari, vege jarní závitky, sladkokyselá ryba, nějaké další věci, které jsem zapomněl a ještě DIY gyudon, akorát teda jen hovězí a rýže, bez syrového vejce. Dále několik druhů sendvičů, croissanty, cosi čokoládového a pak jakási Danish pastry. Automat na kafe apod., nealko vč. džusů v ledničce, nějaká alko nabídka taky byla, ale nezkoumal jsem. Sprchy v ceně (narozdíl od té druhé lounge v T1, která navíc omezuje vstup jen na 2 hodiny), ale vypadaly trošku jako nějaké veřejné WC (naštěstí ne čistotou). Zlatý hřeb večera ale byl, když přibližně kolem půlnoci přišli dělníci a kromě několika už uzavřených sekcí se za plného provozu jali rozmontovávat i ty ostatní části salonku včetně podlahy a dokonce i WC. To jsem ještě nezažil a snad to bylo i naposled. 🤣

2 Citovat

Princess Sky Lounge , SXM

Vstup na LK. Jeden alkoholický drink zdarma, ostatní placené. Bar obsluhuje stejná paní co je na recepci, takže druhý bar v patře je zavřený. Salónek je otevřen od 7:00. Přišel jsem v 7:30. Až po načtení LK mi bylo řečeno, že snídaně ještě nejsou (začal je dělat v 8:00). Takže za cenu jednoho LK máte příjemné posezení a dva druhy džusu, kávu, pomeranče a jablka. Je tu Wifi, sprchy a na wc není toaletní papír… 

Dávám 2/10 a zkusím to zítra přes oběd (na LK aplikaci má celkem fajn hodnocení)

img-0043.jpg
img-0045.jpg
img-0047.jpg
img-0046.jpg
img-0044.jpg

0 Citovat

Plaza Premium Lounge JHB https://www.plazapremiumlounge.c...-departure

Celkem malý, ale jinak docela fajn salonek. Jídla i pití dost, alkohol jsem nezkoumal. Přes QR kód na stole jde navíc objednat další jídlo zdarma. Na výběr jsou 4 položky, ale nemusí být dostupné všechna (Curry Laksa, Chicken Hor Fun Soup, Beef Noodle Soup, Fishball Soup Noodles). 

U LK ani PP jsem salonek v nabídce nenašel, dostal jsem se tam přes kód zdarma od Trip.com (musíte mít od nich koupenou letenku, ke které půjde vstup přiřadit, a mít členství aspoň Platinum (1 vstup ročně zdarma; vyšší mají víc vstupů, viz https://www.trip.com/customer/lo...;curr=EUR).

0 Citovat

V PP je - na prvni dobrou. Ale ty ne, chtel jsi zaflexit platinou u Tripu.

screenshot-20260108-145215-priority-pass.jpg

5 Citovat

Jo, v appce to vidím, což jsem zapomněl. Při psaní jsem to hledal na webu PP, kde mi to nenašlo. Platinum u Tripu není nic k chlubení, moc rezervací tam nemám, tak na to asi stačí málo. Ty tu ale klidně ze sebe dělej debila dál, aspoň se bude čemu zasmát. Nejsi náhodou niemandosův příbuzný? 🤣

0 Citovat

Proc hledat rychle v aplikaci, kdyz ke spatnemu vysledku mohu prijit googlenim. A dekuju, bratra budu pozdravovat na nasem kokotskem setkani v sobotu. Uplne v zivych barvach vidim jak jihne.

2 Citovat

Nehledal jsem googlením, ale přímo na webu PP. Křišťálovou kouli sis koupil na Temu, co? 🤣 A čtení ti taky nejde, já nikoho nepozdravuju a niemandose už vůbec. 😉

0 Citovat

Dobra dobra, bratrovi tedy vyridim nezdrav. A uz toto vlakno uvolnime tem poutavym reviews z, povetsinou druhoradych, loungi okolo sveta, ja?

0 Citovat

Škoda, že tě to nenapadlo hned. 😉

0 Citovat

Že vám do toho skáču...v celym slavnym LAX se dá na loungekey buď doplatit 35 USD za vstup do salonku, nebo absolvovat 15 minut masáž, případně si hodinu zahrát hry? To je fakt neodolatelná nabídka...

0