VIP salónky díky kreditkám
Tak já samozřejmě vím jak funguje kreditka, ale Rajfka umožňuje více účtů a dost lidí jich tam má hned několik i třeba od bank co už odešly z trhu.
nucene premisteny brumak napsal(a):[citace="bugr "]
Deset plateb kartou je jakoukoliv kartou...
tak snad si ty poplatky potom užiješ...
[/citace]
žádný poplatky neplatím. Tam je ta základní podmínka, že mi musí přijít aspoň 50 000 ve dvou nejvyšších platbách za měsíc na účet. Nebo mít 1.5 mega na účtech. zas z toho nedělejte atomovou vědu.
Ja teda žádné drama nevidim, 10 plateb udělám běžně za 3-4 dny, kvůli spořáku stejně dělám. A i v ostatních bankách, kde jsou nějaké výhody, chtějí platit kartou...
Tak jsem myslel, že u ČSOB je možný vstup jen na tu premium elite nebo jak se to jmenuje a ono je to na všechny prémiové karty. Navíc to mají pěně vysvětleno pro ty co s tím nemají zkušenost.
https://www.csob.cz/lide/ucty/pl...lounge-key
No tak u premium konta je ......hlavní karta k účtu je Visa Infinite a na ní Lounge key není. Pokud chceš na Lounge key, musíš mít kreditku MC World Elite .
Píšou tam, že je to i na MC Business Premium a MC Business GOLD... Takže nějak nechápu to, že musíš mít tu Elite.
Já to neřeším pro sebe, jen všeobecně. A hledal jsem to pro kamaráda a teď z něj vypadlo, že má Spořitelnu.. Takže jsem na tu čobku koukal zbytečně, no nic...
Ke klasickému premium účtu je ale možná jen karta MC Elite a k tomu ta Visa Infinite (v té ty LK nejsou a má/měla jen 2 vstupy ročně do salonku ve Vídni)
ještě jsem si všiml, tak na Visu je i sleva 20% na Airalo... https://www.visa.cz/cs_cz/visa-o...alo/173228
Takovy.. asi lehce naivní dotaz, protoze odpoved nejspis znam :)
Mam Erste Premier, spolucestujici (na jedne rezervaci) nemá.
Salonek je jasnej, spolucestujici jde na moje loungekey jako host.
Nicmene, pustí nas pres security nahoře na patře, nebo tam pustí jenom majitele Erste?
Díky.
Na T2 v Praze staci jedna EP karta na skupinku, respektive nam to na rodinu proslo vzdy. Staci ukazat jednu kartu, vyzaduji fyzickou a je to. Asi kdyby vas slo vic, tak by se tvarili jinak, ale na rodinu staci fakt jedna, vyzkouseno nekolikrat v poslednich letech. A i kdyz jsem sel s kolegou, tak stejne, dva nas pustili u security na jednu EP kartu a salonek pak pro navstevu LK, zadny problem.
Lord Pitzbudka napsal(a):Takovy.. asi lehce naivní dotaz, protoze odpoved nejspis znam :)
Mam Erste Premier, spolucestujici (na jedne rezervaci) nemá.
Salonek je jasnej, spolucestujici jde na moje loungekey jako host.
Nicmene, pustí nas pres security nahoře na patře, nebo tam pustí jenom majitele Erste?
Díky.
Oficiálně je Fast Track určen pro držitele karty, ale praxe bývá mnohem volnější.
Z vlastní zkušenosti vím, že personál u skeneru bývá velmi vstřícný. U mých spolucestujících nikdo kartu vidět nechtěl – pracovník potvrdil, že stačí jedna karta pro celou skupinu , a kontroloval pouze její platnost .
Dokonce jsem byl svědkem situace, kdy držitel karty prošel kontrolou dříve, šel do salonku a po hodině se k Fast Tracku vrátil, aby si tam své kolegy (bez karet) vyzvedl a vzal je s sebou přes security. Personál mu bez problému vyhověl.
poletím z Korean přes Soul (ICN) do Tokia. přestup cca 4 hodiny, jaký lounge doporučujete v Soulu
Jediný salonek v El Calafate FTE, pouze “studená kuchyně” + pivo, víno, extra brut, fernet branca, gin a veškeré nealko. Úžasný výhled na Lago Argentino a občas přistávající letadla.
Dneska v 6 rano Erste Premier lounge na T2 v PRG obsazenost tak 30 %. Snidane porad stejna, chtelo by to horcici, aby to ty parky posunulo o level vyse, jeste vajicka a budu spokojen 😃
Chtělo by to už hlavně tu podělanou anglickou a bublinky, aby to mělo trochu úroveň.
Ja teda šampaňské k snidani fakt nepotrebuju, stačilo by aby tam byla trosku obmena sortimentu..vlastne jak jsem tam často tak se tam ani uz netesim:(
Nikdo nemluví o Champagne. Stačilo by prosecco, nebo sekt za 60,-. Může tam být samozřejmě celý den. Anglická slanina 🥓 by opravdu bodla, když už je tam vše ostatní na anglickou snídani.
Zítra mám v plánu navštívit Fast track salonek v době oběda, tak jsem zvědavá. Zatím jsem tam měla jen snídaně.