Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Vladimír38 napsal(a):

[citace="Audit "]

Funguje bez problému. Udělal jsem dokonce 2 rezervace po sobě s časovým rozdílem 2 hodin na stejný let, protože nevím, jak bude probíhat check in. 

Díky za info! Jen by mě zajímalo, jestli to takhle hladce projde, i když má každý kartu od úplně jiné banky? Pokud mám Erste a udělám rezervaci pro 3 osoby, můžou zbylí dva spolucestující na místě „pípnout“ svoji kartu od jiné banky (která má taky vstupy zdarma), nebo bude personál trvat na tom, že všichni hosté v rámci jedné rezervace musí jít přes tu moji?

[/citace]

Použil jsem jednu  rezervaci s požadavkem 2 karet MasterCard od Erste. Řekli, že to musí odepsat z jedné. Takže jsme řekli, že každý jdeme zvlášť. Navíc se jim nelíbilo, že byly 2 rezervace, když jsem řekl, že se posunul let, tak řekli nezájem - je tam nějaká prokluzni doba (to už jsem neřešil) Shrnutí - návštěva se vždy odečítá z jedné karty, přes kterou byla rezervace. Salonek byl prázdný - cca 20 hostů.

0 Citovat

Láďa _1 napsal(a):

MasterCard salónek na T1 už nebude pod jejich značkou 

https://www.penize.cz/osobni-uct...vozovatele

jestli to dobře čtu, tak MasterCard na T1 změní na Erste. 

0 Citovat

matej15 napsal(a):

😀 Tak doufám, že to v tý Praze převezme taky Menzies jako v Bratislavě. Pak tam místo hořčice můžou k párku dávat rovnou denied boarding a můžu si ušetřit zbytečnou cestu ke gatu 😀😀

Píši, že by to měl být další Erste salónek.

0 Citovat

To abych zase začal přemýšlet o přechodu z ČSOB Premium do Erste, pokud nepřidají volné vstupy na Lounge Key.

0 Citovat

[/citace]

Použil jsem jednu  rezervaci s požadavkem 2 karet MasterCard od Erste. Řekli, že to musí odepsat z jedné. Takže jsme řekli, že každý jdeme zvlášť. Navíc se jim nelíbilo, že byly 2 rezervace, když jsem řekl, že se posunul let, tak řekli nezájem - je tam nějaká prokluzni doba (to už jsem neřešil) Shrnutí - návštěva se vždy odečítá z jedné karty, přes kterou byla rezervace. Salonek byl prázdný - cca 20 hostů.

[/citace]

Jestli fakt striktně požadují uplatnění jedné rezervace (více hostů) z jedné karty, tak jsou to zmetci. Pak ty karty pro partnery ztrácí výhodu.

0