VIP salónky díky kreditkám
Vladimír38 napsal(a):[citace="Audit "]
Funguje bez problému. Udělal jsem dokonce 2 rezervace po sobě s časovým rozdílem 2 hodin na stejný let, protože nevím, jak bude probíhat check in.
Díky za info! Jen by mě zajímalo, jestli to takhle hladce projde, i když má každý kartu od úplně jiné banky? Pokud mám Erste a udělám rezervaci pro 3 osoby, můžou zbylí dva spolucestující na místě „pípnout“ svoji kartu od jiné banky (která má taky vstupy zdarma), nebo bude personál trvat na tom, že všichni hosté v rámci jedné rezervace musí jít přes tu moji?
[/citace]
Použil jsem jednu rezervaci s požadavkem 2 karet MasterCard od Erste. Řekli, že to musí odepsat z jedné. Takže jsme řekli, že každý jdeme zvlášť. Navíc se jim nelíbilo, že byly 2 rezervace, když jsem řekl, že se posunul let, tak řekli nezájem - je tam nějaká prokluzni doba (to už jsem neřešil) Shrnutí - návštěva se vždy odečítá z jedné karty, přes kterou byla rezervace. Salonek byl prázdný - cca 20 hostů.
Láďa _1 napsal(a):jestli to dobře čtu, tak MasterCard na T1 změní na Erste.MasterCard salónek na T1 už nebude pod jejich značkou
https://www.penize.cz/osobni-uct...vozovatele
matej15 napsal(a):😀 Tak doufám, že to v tý Praze převezme taky Menzies jako v Bratislavě. Pak tam místo hořčice můžou k párku dávat rovnou denied boarding a můžu si ušetřit zbytečnou cestu ke gatu 😀😀
Píši, že by to měl být další Erste salónek.
To abych zase začal přemýšlet o přechodu z ČSOB Premium do Erste, pokud nepřidají volné vstupy na Lounge Key.
[/citace]
Použil jsem jednu rezervaci s požadavkem 2 karet MasterCard od Erste. Řekli, že to musí odepsat z jedné. Takže jsme řekli, že každý jdeme zvlášť. Navíc se jim nelíbilo, že byly 2 rezervace, když jsem řekl, že se posunul let, tak řekli nezájem - je tam nějaká prokluzni doba (to už jsem neřešil) Shrnutí - návštěva se vždy odečítá z jedné karty, přes kterou byla rezervace. Salonek byl prázdný - cca 20 hostů.
[/citace]
Jestli fakt striktně požadují uplatnění jedné rezervace (více hostů) z jedné karty, tak jsou to zmetci. Pak ty karty pro partnery ztrácí výhodu.
"V salonku se prokážete platnou vstupenkou s QR kodem, kterou najdete ve svém Georgi. Pokud má Váš doprovod vlastní kartu Visa Infinite s logem Erste Premier nebo Erste Private Banking, je nutné, aby na recepci předložil svou kartu. Jen tak může využít své neomezené vstupy." Asi personál ještě nemá instrukce.
Do salonku jde jít samozřejmě i na tu kartu od banky, apka s QR není potřeba. Apka je super na přehled o zůstatku a vyhledání vhodného salónku, případně u některých vytvoření rezervace :)
Platinum American Express končí volný přístup k 10/2026 do LH Group salónků. :( Takže bude volněji :)