VIP salónky díky kreditkám
Ahoj, máte někdo čerstvou zkušenost se salónkem v Kutaisi? Na webu letiště píšou, že Visa Infinity má neomezené vstupy, ale nevím, jestli to platí i pro karty vydané v ČR, nebo jen pro ty gruzínské.
Zkoušel jste někdo:
-
Vstup na českou Visa Infinity (prošel ten neomezený vstup zdarma)?
-
Vstup na českou Visa Gold přes LoungeKey (berou ji, nebo chtějí doplatek)?
Díky za info.
Stockholm Arlanda - Terminal 5 - Pearl Lounge.
Jediný salonek na Lounge Key na Terminalu 5 (když nepočítám ty hospody, kde odečtou útratu a stačí to vzhledem k tamním cenám akorát tak na jedno pivo). Návštěva přes oběd. Byla tam gulášová polévka, masové koule, asijské těstoviny, uzený losos, 2 druhy heringů a pak nějaké saláty, opečené brambory, pečivo a šunky a sýry na ně. K pití je tam post mix a pípa s několika kohouty na kterých mimo vody je i červené a bílé víno a 2 piva z čehož ta IPA byla fakt vynikající. Tady dávám palec nahoru za čepované pivo, ještě když je tam i craft pivo, to je okamžitě úplně jiný level než lahváče v lednici. Nicméně úplně chyběl jakýkoliv tvrdý chlast.
Salonek není nikterak velký, jsou to dvě místnosti kde v menší je to jídlo a pití a ve větší posezení. Jsou tam křesla, židle, gauče. Výhled na plochu. Naplněnost tak z 50%.
Nic extra, ale zároveň lepší než drátem do oka. Vzhledem ke švédským cenám se tam určitě vyplatí jít, pokud máte hlad a máte přebytečný vstup.
Dneska si na T2 můžete k párku dát hořčici. Jestli vám teda nevadí, že je od dezoláta. ;)
No a protože každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán, letadlo, kterým jsem měl odletět, má poruchu a čekáme, jestli se podaří opravit.
mxp napsal(a):No a protože každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán, letadlo, kterým jsem měl odletět, má poruchu a čekáme, jestli se podaří opravit.
Tak držíme palce, ať další let do Curychu už letí a kompenzace ať stojí za to!
A jelikož na všem špatném je i něco dobrého, příští let obsluhuje A350 a vyfasoval jsem místo v premium eko.
mxp napsal(a):No a protože každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán, letadlo, kterým jsem měl odletět, má poruchu a čekáme, jestli se podaří opravit.
Podle konzultanta servisu premiových zákazníků Swiss, se prasklá pružina senzoru cargo dveří dá považovat za "extraordinary circumstances" a moji žádost o kompenzaci odmítl.
Tak jsem nechal AI napsat ráznou odpověď.
nově platí 2 vstupy zdarma na Visa Infinite i v Bratislavě - https://www.visa.cz/cs_cz/visa-o...nge/175118
Salonek VIP 36 v Sanghaji PVG ma klidovou cast a cast s jidlem, velky vyber teplych jidel spis pro rozsireni vzdelani nez pro chut, cerstve nudle, plnene knedlicky, salaty, vyber ovoce, dobre zakusky, alkohol, vino, pivo nevalne kvality, skvely sypany caj, neustale uklizeji, cas nehlidaji, internet hodne omezeny