VIP salónky díky kreditkám
Jak to funguje prakticky s tím fast-trackem? Najdu vchod, jdu, ukážu boarding pass + kreditku a to je vše? Nebo jak?
bugr napsal(a):tak jsem byl přesvědčen, nebo jsem to četl na různých webech kde se radí jak na to, že to je jak píšu. Ale koukám do RB aplikace a je to jak píšete.
Každopádně do fasttrack se dá jen na Visa kartu a tam už mám vstupy vybrané. A LK ho ani neukazuje.
Ale ty tam přece máš neomezený počet vstupů s tou Visou do Fastrack lounge. Minimálně do 30.6. to ještě jde, pak to Raifka mění.
no je mi divný, že se v LK neobjevuje. Vidím tam jen Erste premier lounge. A mám tam tu Visu debetní.
Přemku, ty jsi jako dub;-) Ty vstupy nejdou v LK, ale jsou na tu kartu jako takovou, tedy tou se prokážeš.
on se jde na kartu všude ale je mi divné, že to vůbec LK neukazuje jako možnost, dřív to tam bylo. I když měl člověk už 0 vstupů. Takhle jsem to myslel.
Protože to nesouvisí vůbec s LK, proto se to nezobrazuje v dané appce. Nedávalo by to smysl.
bugr napsal(a):on se jde na kartu všude ale je mi divné, že to vůbec LK neukazuje jako možnost, dřív to tam bylo. I když měl člověk už 0 vstupů. Takhle jsem to myslel.
Protože do Fast Track salonku se na LK nedostaneš. Buď si ho musíš zaplatit, nebo máš kartu, na kterou je tam vstup zdarma (například RB Visa Gold Debet).
to je mi jasný, jen mám pocit, že jsem ho dřív v LK viděl ale možná se pletu.
Mám někde v hlavě za fixováno, že jsem tam na T2 měl dva salónky, to je co řeším.
cali napsal(a):Přemku, ty jsi jako dub;-) Ty vstupy nejdou v LK, ale jsou na tu kartu jako takovou, tedy tou se prokážeš.
To je horší než Dub
bugr napsal(a):to je mi jasný, jen mám pocit, že jsem ho dřív v LK viděl ale možná se pletu.
Mám někde v hlavě za fixováno, že jsem tam na T2 měl dva salónky, to je co řeším.
fasttrack lounge v LK (a ani v appce) nebyla. nikdy.
ty dva salonky, co ti tam svitily, byly erste a menzies (dnesni business lounge)