VIP salónky díky kreditkám

Založil před 12 lety David Eiselt ve fóru Trip reporty z letu

Jak to funguje prakticky s tím fast-trackem? Najdu vchod, jdu, ukážu boarding pass + kreditku a to je vše? Nebo jak?

0 Citovat

bugr napsal(a):

tak jsem byl přesvědčen, nebo jsem to četl na různých webech kde se radí jak na to, že to je jak píšu. Ale koukám do RB aplikace a je to jak píšete.

Každopádně do fasttrack se dá jen na Visa kartu a tam už mám vstupy vybrané.  A LK ho ani neukazuje.

Ale ty tam přece máš neomezený počet vstupů s tou Visou do Fastrack lounge. Minimálně do 30.6. to ještě jde, pak to Raifka mění.

0 Citovat

no je mi divný, že se v LK neobjevuje. Vidím tam jen Erste premier lounge. A mám tam tu Visu debetní.

0 Citovat

Přemku, ty jsi jako dub;-) Ty vstupy nejdou v LK, ale jsou na tu kartu jako takovou, tedy tou se prokážeš.

1 Citovat

on se jde na kartu všude ale je mi divné, že to vůbec LK neukazuje jako možnost, dřív to tam  bylo. I když měl člověk už 0 vstupů. Takhle jsem to myslel.

0 Citovat

Protože to nesouvisí vůbec s LK, proto se to nezobrazuje v dané appce. Nedávalo by to smysl.

1 Citovat

bugr napsal(a):

on se jde na kartu všude ale je mi divné, že to vůbec LK neukazuje jako možnost, dřív to tam  bylo. I když měl člověk už 0 vstupů. Takhle jsem to myslel.

Protože do Fast Track salonku se na LK nedostaneš. Buď si ho musíš zaplatit, nebo máš kartu, na kterou je tam vstup zdarma (například RB Visa Gold Debet).

0 Citovat

to je mi jasný,  jen mám pocit, že jsem ho dřív v LK viděl ale možná se pletu.

Mám někde v hlavě za fixováno, že jsem tam na T2 měl dva salónky, to je co řeším.

0 Citovat

cali napsal(a):

Přemku, ty jsi jako dub;-) Ty vstupy nejdou v LK, ale jsou na tu kartu jako takovou, tedy tou se prokážeš.

To je horší než Dub

0 Citovat

bugr napsal(a):

to je mi jasný,  jen mám pocit, že jsem ho dřív v LK viděl ale možná se pletu.

Mám někde v hlavě za fixováno, že jsem tam na T2 měl dva salónky, to je co řeším.

fasttrack lounge v LK (a ani v appce) nebyla. nikdy.

ty dva salonky, co ti tam svitily, byly erste a menzies (dnesni business lounge)

0 Citovat

dík, vím, že tam byly dva na T2 

0 Citovat

bugr....už dost :D

0 Citovat

už jsi v ignoru.

0 Citovat

Erste právě teď v 16:10 - před vchodem 2 hostesky a pustí jen business, rezervace Erste klienty. Byl jsem upozorněn, že je tam hodně plno. Když vlezu dovnitř tak bych řekl max 80% obsazenost, ale odletová hala byla úplně narvaná, vypadá to že letní sezona začíná. 

img-5160.jpg

0