VIP salónky díky kreditkám
Kepler hotel a lounge poskytuje na PP 3 hodiny pobytu v lounge, vč. kapsle a sprchy 24 hodin denně.
Přes den je tam i nějaké malé občerstvení (plněné croisanty, jogurty, cerálie, musli tyčinky, sušenky, polévka (SAW) káva, čaj, voda se sirupem). Na noc to uklízejí, aby mohli prodávat placené snídaně.
Fungují na letištích v Istanbulu - SAW, v Rize a Kuala Lumpur.
Včea Erste na T2, šli jsme tam kolem druhé odpolední a celkvoě bylo i na terminálu vymetýno. Ale co tu čtu tak je to asi dost výjimka. Jinak z jídel byly nějaké masové kuličky a fuláš, obojí dobré. Místa dost, vína taky. Za mě cajk jen mě prudili na bezp. kontrole tak mi zkrátili chlastací čas.
Tak to byly předvčerejší, co jim zbyly.
Obvykle ráno jen párek a klobása bez hořčice a pak fazole a polévka. Vše většinou dost studené.
Dneska v 7 ráno byla obsazenost cca 25 %. Potvrzuji, že byly jenom klobásy a párky bez hořčice. Ta levá strana měla celá rezervaci od 9:00. Měl jsem rezervaci pro sebe a hosta, a i když jsem dorazil o 15 minut později než ve zvolený čas, stejně mě měli na seznamu a načetli i můj QR kód rezervace.
Dnes jsem se také dozvěděl, že na kontrole u Erste Lounge je možné mít s sebou i jedno větší balení s tekutinou. Mile mě překvapilo, že v automatu u gatu bylo možné koupit vodu jen za 25 Kč.