VIP salónky díky kreditkám

Založil před 12 lety David Eiselt ve fóru Trip reporty z letu

Vím, že to tady už muselo několikrát zaznít, ale dohledat to nedokážu. Jaké jsou možnosti dostat svého spolucestujícího do Fast Track/Visa Lounge bez doplatku? Pokud tedy taková možnost existuje...

edit: Lounge Key bych na to plýtvat nechtěl.

0 Citovat

K cemu to je, kdyz deti ani LK cerpat nemuzou, takze jdeme vedle.

0 Citovat

Vlk.7 napsal(a):

Vím, že to tady už muselo několikrát zaznít, ale dohledat to nedokážu. Jaké jsou možnosti dostat svého spolucestujícího do Fast Track/Visa Lounge bez doplatku? Pokud tedy taková možnost existuje...

edit: Lounge Key bych na to plýtvat nechtěl.

Nejde to a Lounge Key tam plýtvat nebudeš, protože tam neplatí.

0 Citovat

Matina West na ICN Soul - na jídlo opravdu dobře vyzáobený, z alkoholu jen bílé/červené víno a pivo Cass ( to si čepuješ sám z pípy). Za ten vstup to stoji, hlady nebudete. I zmrzlina je...

1 Citovat

Tak už aj oficiálna stránka MC informuje o zmene systému vstupu do salónikov. Zrejme sa to dotkne úplne všetkých kariet,bez ohľadu na vydavateľa.
https://www.mastercard.com/sk/sk...oniky.html

0 Citovat

Lounge na Maltě jsou velká výzva, škoda že má člověk jen ta jedna játra...

Mimochodem je tam i arrival lounge, kde si můžeš dát koktejly, než ti dorazí kufry (poslední foto).

whatsapp-image-2026-06-11-at-08-48-40.jpg
whatsapp-image-2026-06-11-at-08-48-40-1.jpg
whatsapp-image-2026-06-08-at-18-20-17.jpg

5 Citovat

Erste 6:30, poloprázdno…v 6:45 prázdno úplně, nová značka bílého vína…

img-5669.jpg
img-5670.jpg

1 Citovat

V 5:15 byly všechny stolky v jídelní části obsazené, ale pak začalo lidí rychle ubývat.

0 Citovat

To je úplně normální. V 5 otevírají a rychle se tam protočí lidi, co mají odlety lowcosty kolem 6-7 ráno. Poté tam bývá chvíli poloprázdno a postupně se to  naplňuje lidmi s dopoledními odlety...kolem 10 hodiny se už většinou nedostaneš bez rezervace.  

1 Citovat

Jasně že to je normální. Jenom chci říct, že ta první ranní špička v 5:00 je hodně krátká, 15-20 minut.

0 Citovat

Když otevírají v 5, musíš vystát frontu na vstup, odlet máš v 6, gate closes v 5:30 a ještě se k té gate musíš dostat, tak ti více času ani nezbývá. 

0 Citovat

No a když máš odlet v 6:15 a přijdeš do salónku v 5:15, tak je to bez front a v pohodě. Ještě máš potřebu mi něco vysvětlit?

2 Citovat

Asi jsem objevil Ameriku :-D... s ČSOB kartou Visa Infinite jsou ve VIE 2 vstupy zdarma (což jsem věděl) a také další 2 vstupy zdarma v BTS. Což jsem nevěděl. Nevím jestli to v BTS platí odjakživa, nebo od 1. 1. 2026 po zrušení volných vstupů na MCWE, nebo je to úplná novinka. 
Viz https://www.csobpremium.cz/docum...lonkum.pdf

0 Citovat

No Vídeň je tak už delší dobu a Bratislava je relativně novinka....

0 Citovat

vstup do salónku v Bratislavě rozhodně není žádná výhra :D

0 Citovat

Bratislava je proti Košicím pořád neskutečný luxus.

2 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

vstup do salónku v Bratislavě rozhodně není žádná výhra :D

To vím, byl jsem tam párkrát ještě v době Caproni Lounge. Ale určitě lepší jak drátem do oka a pokud z BTS poletím, ten vstup zdarma využiju.

0 Citovat

Sobota 7:00 ráno Edinburgh, zkusili jsme salonek na Lounge Key. Nejprve Turkish airlines - no walk-ins today, 45 minutes waiting list. Vedle salonek Aspire, bez rezervace a bez patřičné karty nebo členství - bez šance. Třetí salonek Escape lounge, který byl daleko, už jsme ani nezkoušeli.

0 Citovat

mxp napsal(a):

No a když máš odlet v 6:15 a přijdeš do salónku v 5:15, tak je to bez front a v pohodě. Ještě máš potřebu mi něco vysvětlit?

Nebo máš odlet v 6, a přijdeš do lounge v 5:25 a řekneš jim, aby s tebou dnes nepočítali, protože máš za 5 minut gate closes... 

1 Citovat

Padrino má potřebu vyjadřovat se k všemu, co se tady napíše a ještě si myslí, že je to vtipné.... Je jedno, jestli se bude nebo nebude citovat poslední příspěvek, neřeší to sociální inteligenci některých zdejších uživatelů, kteří tu spamuji...

2