VIP salónky díky kreditkám
Ta vína tam stojí za prd všechna. Kdyby raději nabídli bublinky...
Já tam piju GT, Beton a Bloody Mary.
Dneska rano EP lounge na T2 v 6 hodin salonek skoro plny, ale pousteli porad. Jidlo bohuzel stale stejne - vlazne parky/klobasy, fazole, hraskova polevka, proste zadna zmena. Vino jsem radsi nezkousel. Okolo 6:30 salonek naplneny uz jen tak z 20 %.
Jinak prvni zkusenost s rezervaci v George (i kdyz rezervace nebyla dneska treba) - pokud mate rezervaci pres Sporku, musi vsichni z rezervace pouzit vstupy pres karty Sporky. Alespon to tvrdila obsluha, tak jen at to vite. Pokud chcete pro nekoho pouzit LK vstup z jine karty, nesmi byt na rezervaci.
Jestli správně chápu, tak by neměl být problém udělat rezervaci v George pro dva lidi s tím, že každý půjde na svoji kartu Spořitelny.
Ano kazdy na svou neni problem, ale musi byt obe karty Sporitelny. Proste nejde uplanit vstup na LK na kartu jine banky, kdyz je to na tu rezervaci v George, alespon tak se tvarili na recepci, mozna jina obsluha by se chovala jinak.
V Georgi je rezervace zdarma, pokud nejsi klientem čs, lze udělat placenou rezervaci - 150 Kč na webu letiště.
To vím, že je v George rezervace zdarma. Ale mám pro partnera druhou kartu, který nemá George. Takže rezervaci můžu udělat jen já pro dva, ale šel by na svoji kartu.
Na rezervaci přes George může jenom ten, kdo má kartu od Erste. Ověřeno před 2 měsíci. Nás ještě pustili, protože tam bylo volno.
Luxx Lounge ve FRA. Rozpačité dojmy. Je na landside. Hledání jako jehly v kupce cena. Je tam vedro. U vstupu baba nechá vytvořit frontu, aby to mělo exkluzivní look. Snídaně do 12:15. Poté k obědu jedno teplé jídlo (zapečené brambory plus kuřecí kousky). Postmixu, láhve coly, víno a pivo.
dnes mi dorazila SMS od FIO, od 1/7 získá Vaše podnikatelská karta Mastercard nové služny: letištní salonky a FastTrack. Prý víc v mailu ale nic nepřišlo. A na webu to taky nevidím. Že by to dělali takhle ze dne na den? :-o
Mıchal napsal(a):Luxx Lounge ve FRA. Rozpačité dojmy. Je na landside. Hledání jako jehly v kupce cena. Je tam vedro. U vstupu baba nechá vytvořit frontu, aby to mělo exkluzivní look. Snídaně do 12:15. Poté k obědu jedno teplé jídlo (zapečené brambory plus kuřecí kousky). Postmixu, láhve coly, víno a pivo.
Salónek je slabší. Hledat ho v bludišti na letišti FRA je horor.
Mám v Zurichu přestup na let mimo Schengen ale se Swiss, takže patrně z D. Salónky kam se dostanu jsou na F. Když se jedná oboje o airside & extra schnegen, je možné jet tím vláčkem tam a zpět mezi D a E bez dalších kontrol?
[citace="Gigo15 "]
Mıchal napsal(a):Luxx Lounge ve FRA. Rozpačité dojmy. Je na landside. Hledání jako jehly v kupce cena. Je tam vedro. U vstupu baba nechá vytvořit frontu, aby to mělo exkluzivní look. Snídaně do 12:15. Poté k obědu jedno teplé jídlo (zapečené brambory plus kuřecí kousky). Postmixu, láhve coly, víno a pivo.
Salónek je slabší. Hledat ho v bludišti na letišti FRA je horor.
Byla jsem v Luxx Lounge v květnu, cestou do LAS a nijak hrozné mi to nepřipadalo. Ale asi to bude i tím, že před odletem z PRG jsem ráno byla v salonku Fast Track na T2 a to mi pochopitelně pak tento Luxx připadal jako Hilton. Trochu jsem bloudila, musela jsem se 2x zeptat na cestu. Pak jsem tam šla ještě při cestě zpět z LAS, to už jsem šla najisto, no lepší než nic.
Znovu prijemne prekvapeni na BER v Tegel lounge- v case obeda na vyber nekolik jidel, salaty, polevka, zakusky, ovoce, ale hlavne cerstve livance si pripravite sami strojem na livance a k tomu nekolik druhu topingu, sladký tvaroh s boruvkama a cerstve jahody, na to jsem narazila prvne v salonku- skvele. Jinak narvano, vse prubezne doplnovali. A precliky samozrejme jako vzdy meli😁.
Dracula lounge v Temešváru - nic moc, vlastně jediná výhoda je kuřárna a slušný výběr chlastu. K jídlu nic, možná bývají podle popisků nějaké sendviče, jinak jen mraky bonbónů a sušenek. Papírově mají do 20h, ale teprve ve 20:20 to vyháněli. Na druhou stranu i v Evropě je spousta horších.
Fio ma udajne nejake vstupy do salonku ke karte, ktera by mela byt zdarma. Akorat jsem nikde nenasel kolik vstupu ani dalsi podminky
https://www.penize.cz/podnikatel...-terminaly
https://www.fio.cz/bankovni-sluz...d-business
Já bych tipl, že ti na ní zřídí např. Lounge Key, ale nebude tam žádný vstup zdarma, jen ta "zvýhodněná" cena.
Dneska dopoledne okolo 10 hodin návštěva Goldair Handling Lounge na RHO. Je to ten lepe hodnoceny z mistnich dvou salonku, ktere jsou hned vedle sebe. Vstup na LK, obsazenost tak 50 %. Nabidka nic extra - jidlo jen sendvice, ale celkem dobre, nejaky jogurt a tak. Piti nealko, 4 druhy vina, par lahvi tvrdeho, 1 druh piva, Nespresso masina. Toalety na chodbe hned vedle salonku, zadne sprchy, ale celkove docela fajn salonek. Obzvlast, kdyz to clovek srovna s “mumrajem” a davy, ktere byly v te same dobe o patro nize u gatu. Za me rozumne utraceny LK vstup.
superweb . napsal(a):Fio ma udajne nejake vstupy do salonku ke karte, ktera by mela byt zdarma. Akorat jsem nikde nenasel kolik vstupu ani dalsi podminky
https://www.penize.cz/podnikatel...-terminaly
https://www.fio.cz/bankovni-sluz...d-business
Na jednom fóru psali, že bude ročně 1 vstup do salónku a 1 Fast track.
Nově nabízí i Mkreditka travel 4 vstupy do salónku.
Celkem jednoduché podmínky:
Toto je nové.
Dosud to bylo omezené pouze na prahu, Vídeň a Bratislavu.
Nyní jsou k dispozici všechny salonky v síti.
Visa Lounge PRG T2 (ex Fast Track Lounge) právě teď a jsem tu úplně sám. Jediná změna je výměna venkovního názvu salonku. Jinak vše úplně stejné.
Fio i Mbanka se tu řešily, FIo pár dnů dozadu, Mbank tak měsíc dozadu. Nové to pro místní opravdu není :-)
Bohužel jak tu není to vyhledávání tak je jasný, že se ty informace opakují pokud sem někdo nechodí denně :)