VIP salónky díky kreditkám

Založil před 12 lety David Eiselt ve fóru Trip reporty z letu

Ta vína tam stojí za prd všechna. Kdyby raději nabídli bublinky...

Já tam piju GT, Beton a Bloody Mary.

1 Citovat

Dneska rano EP lounge na T2 v 6 hodin salonek skoro plny, ale pousteli porad. Jidlo bohuzel stale stejne - vlazne parky/klobasy, fazole, hraskova polevka, proste zadna zmena. Vino jsem radsi nezkousel. Okolo 6:30 salonek naplneny uz jen tak z 20 %.

Jinak prvni zkusenost s rezervaci v George (i kdyz rezervace nebyla dneska treba) - pokud mate rezervaci pres Sporku, musi vsichni z rezervace pouzit vstupy pres karty Sporky. Alespon to tvrdila obsluha, tak jen at to vite. Pokud chcete pro nekoho pouzit LK vstup z jine karty, nesmi byt na rezervaci.

0 Citovat

Jestli správně chápu, tak by neměl být problém udělat rezervaci v George pro dva lidi s tím, že každý půjde na svoji kartu Spořitelny.

1 Citovat

Ano kazdy na svou neni problem, ale musi byt obe karty Sporitelny. Proste nejde uplanit vstup na LK na kartu jine banky, kdyz je to na tu rezervaci v George, alespon tak se tvarili na recepci, mozna jina obsluha by se chovala jinak.

1 Citovat

V Georgi je rezervace zdarma, pokud nejsi klientem čs, lze udělat placenou rezervaci - 150 Kč na webu letiště.

0 Citovat

To vím, že je v George rezervace zdarma. Ale mám pro partnera druhou kartu, který nemá George. Takže rezervaci můžu udělat jen já pro dva, ale šel by na svoji kartu. 

1 Citovat

Na rezervaci přes George může jenom ten, kdo má kartu od Erste. Ověřeno před 2 měsíci. Nás ještě pustili, protože tam bylo volno.

0 Citovat

Luxx Lounge ve FRA. Rozpačité dojmy. Je na landside. Hledání jako jehly v kupce cena. Je tam vedro. U vstupu baba nechá vytvořit frontu, aby to mělo exkluzivní look. Snídaně do 12:15. Poté k obědu jedno teplé jídlo (zapečené brambory plus kuřecí kousky). Postmixu, láhve coly, víno a pivo. 

1 Citovat

dnes mi dorazila SMS od FIO, od 1/7 získá Vaše podnikatelská karta Mastercard nové služny: letištní salonky a FastTrack. Prý víc v mailu ale nic nepřišlo. A na webu to taky nevidím. Že by to dělali takhle ze dne na den? :-o

0 Citovat

hej videl som to aj na Slovensku

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Luxx Lounge ve FRA. Rozpačité dojmy. Je na landside. Hledání jako jehly v kupce cena. Je tam vedro. U vstupu baba nechá vytvořit frontu, aby to mělo exkluzivní look. Snídaně do 12:15. Poté k obědu jedno teplé jídlo (zapečené brambory plus kuřecí kousky). Postmixu, láhve coly, víno a pivo. 

Salónek je slabší. Hledat ho v bludišti na letišti FRA je horor.

0 Citovat

Mám v Zurichu přestup na let mimo Schengen ale se Swiss, takže patrně z D. Salónky kam se dostanu jsou na F. Když se jedná oboje o airside & extra schnegen, je možné jet tím vláčkem tam a zpět mezi D a E bez dalších kontrol? 

0 Citovat

[citace="Gigo15 "]

Mıchal napsal(a):

Salónek je slabší. Hledat ho v bludišti na letišti FRA je horor.

Byla jsem v Luxx Lounge v květnu, cestou do LAS a nijak hrozné mi to nepřipadalo. Ale asi to bude i tím, že před odletem z PRG jsem ráno byla v salonku Fast Track na T2 a to mi pochopitelně pak tento Luxx připadal jako Hilton.  Trochu jsem bloudila, musela jsem se 2x  zeptat na cestu. Pak jsem tam šla ještě při cestě zpět z LAS, to už jsem šla najisto, no lepší než nic. 

0 Citovat

Znovu prijemne prekvapeni na BER v Tegel lounge- v case obeda na vyber nekolik jidel, salaty, polevka, zakusky, ovoce, ale hlavne cerstve livance si pripravite sami strojem na livance a k tomu nekolik druhu topingu, sladký tvaroh s boruvkama a cerstve jahody, na to jsem narazila prvne v salonku- skvele. Jinak narvano, vse prubezne doplnovali. A precliky samozrejme jako vzdy meli😁.

0 Citovat

Dracula lounge v Temešváru - nic moc, vlastně jediná výhoda je kuřárna a slušný výběr chlastu. K jídlu nic, možná bývají podle popisků nějaké sendviče, jinak jen mraky bonbónů a sušenek. Papírově mají do 20h, ale teprve ve 20:20 to vyháněli. Na druhou stranu i v Evropě je spousta horších.

img-20260630-190517.jpg

1 Citovat

Fio ma udajne nejake vstupy do salonku ke karte, ktera by mela byt zdarma. Akorat jsem nikde nenasel kolik vstupu ani dalsi podminky

https://www.penize.cz/podnikatel...-terminaly

https://www.fio.cz/bankovni-sluz...d-business

0 Citovat

Já bych tipl, že ti na ní zřídí např. Lounge Key, ale nebude tam žádný vstup zdarma, jen ta "zvýhodněná" cena.

0 Citovat

Dneska dopoledne okolo 10 hodin návštěva Goldair Handling Lounge na RHO. Je to ten lepe hodnoceny z mistnich dvou salonku, ktere jsou hned vedle sebe. Vstup na LK, obsazenost tak 50 %. Nabidka nic extra - jidlo jen sendvice, ale celkem dobre, nejaky jogurt a tak. Piti nealko, 4 druhy vina, par lahvi tvrdeho, 1 druh piva, Nespresso masina. Toalety na chodbe hned vedle salonku, zadne sprchy, ale celkove docela fajn salonek. Obzvlast, kdyz to clovek srovna s “mumrajem” a davy, ktere byly v te same dobe o patro nize u gatu. Za me rozumne utraceny LK vstup.

img-0695.jpg
img-0692.jpg
img-0694.jpg
img-0693.jpg
img-0691.jpg

1 Citovat

superweb . napsal(a):

Fio ma udajne nejake vstupy do salonku ke karte, ktera by mela byt zdarma. Akorat jsem nikde nenasel kolik vstupu ani dalsi podminky

https://www.penize.cz/podnikatel...-terminaly

https://www.fio.cz/bankovni-sluz...d-business

Na jednom fóru psali, že bude ročně 1 vstup do salónku a 1 Fast track.

0 Citovat

Nově nabízí i Mkreditka travel 4 vstupy do salónku. 

Celkem jednoduché podmínky: 

https://www.mbank.cz/informace-k...-pass.html

0 Citovat
Tohle rozhodně není “nově”
0 Citovat

Toto je nové.

Dosud to bylo omezené pouze na prahu, Vídeň a Bratislavu. 

Nyní jsou k dispozici všechny salonky v síti.

1 Citovat

Visa Lounge PRG T2 (ex Fast Track Lounge) právě teď a jsem tu úplně sám. Jediná změna je výměna venkovního názvu salonku. Jinak vše úplně stejné.

img-5972.jpg
img-5974.jpg
img-5975.jpg
img-5973.jpg

1 Citovat

Fio i Mbanka se tu řešily, FIo pár dnů dozadu, Mbank tak měsíc dozadu. Nové to pro místní opravdu není :-)

Bohužel jak tu není to vyhledávání tak je jasný, že se ty informace opakují pokud sem někdo nechodí denně :)

0 Citovat

PRG T2 Visa Lounge dnes ráno včetně hořčice a kečupu.

img-8933.jpg

8 Citovat