VIP salónky díky kreditkám

Založil před 12 lety David Eiselt ve fóru Trip reporty z letu

jakože to tu čtou? :)

0 Citovat

Spíš jim pár lidí nenápadně naznačilo odložením vlastních zásob, že chybí. 🙂

0 Citovat

Primeclass Lounge Sofie T2. Snídaňové a obědové menu se mění v 11 hodin. Na oběd výběr ze tří studených salátů (jeden z nich bez masa) + dvě teplé jídla. Víno a tvrdý alkohol na baru bez omezení množství. Dobrá je venkovní terasa s výhledem na plochu a zásuvkami na nabíjení. Za mě dobrý.

20260706-124522.jpg
20260706-122225.jpg
20260706-120321.jpg

2 Citovat

Ala napsal(a):

PRG T2 Visa Lounge dnes ráno včetně hořčice a kečupu.

No tak ještě frizzante, kde to vázne?

2 Citovat

J0x napsal(a):

Spíš jim pár lidí nenápadně naznačilo odložením vlastních zásob, že chybí. 🙂

Není to spíš tím, že to tam zase někdo přinesl a oni to za chvíli odstraní?

2 Citovat

Měla jsem pocit, že je to erární, byly to velký balení a nejen hořčice, ale i kečup. Že by se tam s tím někdo táhnul mi nepřipadá pravděpodobný.

1 Citovat

Lufthansa Lounge MUC G, sice ne přes kreditku, ale přijde mi zajímavý že dali pivo do vlastní privátky. 

img-6123.jpg
img-6121.jpg

0 Citovat

Dobré ráno.

Sice to nepatří do tohoto vlákna, ale hlásím, že Business lounge na T2 má také hořčici!

Btw.: parky jsou studené, nejsou tady dnes fazole, obsazenost cca 10%.

Vyrážím na RTW!

img-3460.jpg
img-3455.jpg
img-3461.jpg
img-3456.jpg
img-3457.jpg

3 Citovat

To už nebude náhoda.

5 Citovat

Evidentně, když byl nelimitovaný přístup pro bankovní kartičkáře, tak to nebylo dost profitabilní na to, aby tam koupili hořčici a kečup... 🫣

0 Citovat

Rhodos Goldair Handling Lounge, sobota v červenci, příchod cca. 12:30

využity Lounge key passes, původně jsme chtěli do salonku až při přestupu v Aténách, ale letadlo do ATH mělo zpoždění, tak jsme šli rovnou sem. I proto, že letiště jinak bylo dost narvané.

příchod cca. 12:30. V salonku dost plno, ale místo i pro 4 se našlo. K dispozici pití všeho druhu, včetně tvrdého alkoholu (nevyužito). Občerstvení nejprve chudší - sendviče, rolky z tortil, obložené bagety. Před 13.hodinou přinesli teplé jídlo na oběd - polévka a masové koule v rajčatové omáčce. K domu doplnili nějaké bábovky. 

Hodnocení - pití 8/10, jídlo 5/10, obsluha na přepážce 9/10.

Pokud trávíte na letišti na Rhodosu delší dobu, než jste chtěli, je to ok. Ale jít tam cíleně spíše ne.

https://www.rho-airport.gr/en/sh...nd_id-1622

2 Citovat

Právě teď, T2 EP lounge - dopoledne dělali ofuky s rezervacemi, pak to otevřeli. Kečup ani hořčice není. Nově dva druhy dresinků. Honey mustard, který lze použít místo hořčice a Thousand islands, který se obvykle používá ke krevetám. Ale krevety také nejsou.

img-20260715-123401.jpg

4 Citovat

Včera ráno hořčice k párkům byla.

0 Citovat

Založte si vlákno Hořčice a kečup .

12 Citovat

Pokud je někdo aktivním klientem Erste, může napsat přímo svému bankéři.

2 Citovat

Fiji Airways Lounge Nadi
Vstup na LK, obsazenost cca 70%. Na tento salónek jsem se docela těšil a návštěva předčila očekávání. Moc hezky zařízeno, příjemná křesla, klidná atmosféra. V nabídce jsou k večeři 3 teplá jídla, nealko v lednicích, alko míchají na baru. K dispozici zdarma sprchy. Je tu dětský koutek, který vypadá zvukotěsně. Jediné minus je žádný výhled. Dávám 9/10.

img-4335.jpg
img-4333.jpg
img-4332.jpg
844b1eb8-e64c-4bac-a793-7117b58a7ff8.jpg
img-4324.jpg
img-4331.jpg
img-4334.jpg
img-4326.jpg
img-4325.jpg
img-4328.jpg

3 Citovat

STRATA Lounge Auckland.

Právě tu usínám před letem LA800 do Santiaga, který má aktuálně 3 hodiny zpoždění. Salónek je super. Luxusní sprchy zdarma. Výběr ze 2 teplých jídel a spousta všeho ostatního na co si člověk vzpomene. Alko, nealko samoobsluha, fajn výběr. Obsazenost cca 50%, míst k sezení je tu mraky. Hezký výhled. Jediná nevýhoda, že všechny WC jsou zároveň se sprchou, takže je stále obsazeno. Dal bych tomu tak 8/10 :)

img-4449.jpg
img-4451.jpg
img-4463.jpg
img-4456.jpg
img-4458.jpg
img-4453.jpg
img-4454.jpg
img-4448.jpg
img-4455.jpg

2 Citovat

Mate nekdo jeste Erste Premier? Zmenili se nejake podminky (nevim jestli jenom nam) na sporacich (klesly vyrazne uroky)a zvazuju, zda se nam to ted vubec ne/vyplati, mit tento ucet.

Hypo v jine bance (Sporka moloch, kde jsme to nebyli schopni zprocesovat). 

Kdo ma, jak tam plnite podminky, aby to davalo vubec smysl…jestli vubec dava? Jestli to za ty dva Erste salonky v Praze stoji, kam se pripadne s jinou kartou na LK neda dostat skrz kapacitu…

0 Citovat

zadne podminky uroku na premieru se nezmenily uz cca rok

stale 3% s investovanim, 2% bez. uz minimalne rok

zbytek moc nechapu :D - to musis vedet ty, jestli se ti neomezene vstupy do erste, fasttrack securita a 4lk vyplati … ?

1 Citovat

To asi ne, my jsme meli 4,8% do letosniho cervna do 1mil. na 2 uctech.

Lk je 6.

0 Citovat

ale tak to byla bonusova sazba v ramci nejake casove omezene akce pri zalozeni uctu nebo tak neco

na sporaku je uz minimalne rok normalni sazba 2-3% a v cervnu se nemenila

jasne, 6 vstupu :) preklep

0 Citovat
Erste po zruseni 50% vstupu nad ramec limitu LK me dost nastvali no… Ma nejaky jiny ucet stejne dobre pojisteni pro celou rodinu? Take zvazuju, zda s nimi pokracovat.
0 Citovat

No ja mam jeste csob premium. 

Me spis zajima, jestli nekdo neco nevyjednal treba nad ramec standardnich podminek, nebo tak. A Jak to plnite . Ja uz mam Erste p. cca 15let, ale ted uz to je nevim pro koho??? Kdyz vlastne investovat se urcite da levneji nez ve Sporitelne. Sporici ucet malo %, hypo nevim.

0 Citovat

vyjednat nic moc nejde. podminky jsou dane, pokud nejsi nejaky vipak.

mam to jako primarni ucet a plnim to na prijmy + pul mega v bance. k tomu mam jeste csob premium, ale to plnim protacenim , drzim ho jenom kvuli vyhodnejsi sazbe na sporaku.

nicmene ani jeden z tech jakoze premiovych uctu nemam kvuli cestovnim benefitum - lounge key (a ani vstupy do erste premier)  nepotrebuju (salonky mam ze statusu aerolinky), fast track v praze na patre jetesa prijemna vec navic (vetsinou rychlejsi, nez fast track pro statusy) bez ktere bych prezil.

0 Citovat

Mandre napsal(a):

No ja mam jeste csob premium. 

Me spis zajima, jestli nekdo neco nevyjednal treba nad ramec standardnich podminek, nebo tak. A Jak to plnite . Ja uz mam Erste p. cca 15let, ale ted uz to je nevim pro koho??? Kdyz vlastne investovat se urcite da levneji nez ve Sporitelne. Sporici ucet malo %, hypo nevim.

Já mám EP historicky jako transakční účet. Takže obratové kritérium je vyřešené. Mám tam ještě hypotéku, kterou mi na rozdíl od konkurence dokázali dat za jednotky dnů a bez papírování a navíc se slušnou sazbou. A pak tam jako záložní produkt do budoucna pro plnění kritérií mám penzijko, kterým bych to také dal, tam nějak nevidím větší rozdíly mezi penzijními fondy na trhu. Podle mě easy podmínky, na nic není třeba myslet - počty plateb kartou a podobně. 

0 Citovat