VIP salónky díky kreditkám

Založil před 12 lety David Eiselt ve fóru Trip reporty z letu

Ad hypoška - musím souhlasit. Sice to byl "jen" refinanc, ale od žádosti do schválení uběhly (v čs) 4 dny. A čerpání jen čekalo na doběhnutí všech lhůt (v původní bance). 

Nicméně - ono záleží hodně na okolnostech hypošky - každá je jiná - a pokud tam byly složitější vztahy, nebo složitější okolnosti, tak se to vleče ... v každé bance .) 

0 Citovat

Jo? My jsme v CSOB a tam se nemusel dokladat ani prijem nic, stacila historie na uctech a vse bylo predschvaleno roky . Ve Sporce po me chteli obraty ve firme, danova priznani a prijmy zpetne. Nejsem uplne standardni zamestnanec.

0 Citovat

tak pokud je csob  treba vase hlavni banka, ktera zna vasi historii a prijmy, zatimco sporka ne, tak je logicke, ze po vas toho chtela min, nez sporka, pokud jste ji meli jen jako prutokac na lk a pro sporak :)

tezko soudit, ale zadna banka vam neda hyposku “jen tak”, pokud vas nezna apod.

0 Citovat

To prave ne, Sporka je nase hlavni banka, proto to pisu. V CSOB uplne jiny pristup, tam nam jeste chteli pujcit dvojnasobek😁. Banka c.2 u nas. Nechteli nic a jeste meli lepsi urok. Ted jsem mluvila s bankerem ze Sporky a ten mi rikal, ze to je stale stejne. 
Jen pro zajimavost, v KB bysme ani hypo nedostali. Uplne mimo kriteria. Tam totiz ani nejde o to, kolik mate prostredku, pouze a jenom, zda jste zamestnanec tucnou vyplatni paskou na HPP.🤦‍♀️

0 Citovat

hmm :-D tak to jsou ve sporce pekni matlaci :-D

0 Citovat

já mám kvůli spoření a kreditce Reiffku, teď úrok 4.2% s investicí, ten účet jsem vlastně založil kvůli pětikilu co dávali kaddý měsíc jen tak(kde je najdeš?). Pak jsem ho chtěl zrušit ale zjistil jsem, že tam jdou ty vstupy tak tu banku ržím.

Mbank jsem měl kvůli kreditce, teď využívám spořák, stále přes 4% a jak přidali ty vstupy tak je asi jen tak neopustím.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a): Erste po zruseni 50% vstupu nad ramec limitu LK me dost nastvali no… Ma nejaky jiny ucet stejne dobre pojisteni pro celou rodinu? Take zvazuju, zda s nimi pokracovat.

ČSOB premium má imho dobré cetovní pojištění pro celou rodinu, jestli myslíš tohle

0 Citovat

The Club Lounge Lima
Salónky od této společnosti jsou naprostá špička. Par jsem jich už navštívil (např. Kyra v Hong Kongu, No1 Londýn, nebo The Club San Francisco). 

I přesto, že na salonek jsem měl pouze 40min., tak to za LK stálo.

Obsazenost cca 30%, široký výběr jídel, alko míchají na baru. K dispozici sprchy.

Vstup bez fronty, při odchodu bylo ve frontě cca 20 lidí (15:10).

Dávám 9/10 :)

img-4766.jpg
img-4763.jpg
img-4764.jpg
img-4759.jpg
img-4761.jpg
img-4765.jpg
img-4762.jpg
img-4760.jpg

2 Citovat

Avianca VIP Lounge Bogota:

Nejsem zde na žádnou věrnostní kartu.  Jelikož je sem přístup snad úplně na vše co existuje, tak házím do tohoto vlákna. 
Salónek je jedna velká jídelna. Obsazenost v 20:00 cca 90%. Alko na baru, nějaký studený pult, výběr ze dvou teplých jídel (pizza a kuřecí směs s rýži, nebo těstovinou). Klid tu opravdu nenajdete. Je to celkem zvěřinec jak někde v Indii. Salónek se nachází v patře, oddělený pouze 2,5m sklem nad ostatními prostory letiště, což ke klidu také nepomáhá. Sprchy jsou gratis, ale pouze na omezený čas, takže mate pocit, že venku společně s frontou stojí uklízečka se stopkami.

Dávám tomu 6/10 (kdybych hodnotil jako salonek aerolinky na C letenku, tak 3/10).

img-4923.jpg
img-4924.jpg
img-4925.jpg
img-4914.jpg
img-4918.jpg
img-4919.jpg
img-4927.jpg
img-4928.jpg
img-4921.jpg
img-4922.jpg
img-4920.jpg

0 Citovat