VIP salónky díky kreditkám

Založil před 12 lety David Eiselt ve fóru Trip reporty z letu

Tohle je tam bohužel spíše pravidlo než náhoda. Je ostuda, že tam není dostatečně kapacitní lounge.

0 Citovat

Ono bývá nejvtipnější, když tam obdobný transparent je (už jsem jich na PRG pár zažil) a člověk se dostane dovnitř a on salónek je poloprázdný. Tady bych to viděl jako nahrávku na placené rezervace pro neklienty Erste. Přeci jen duch devadesátkového kapitalismu stále žije.

0 Citovat

Placené rezervace jsou sice mor, ale zmařené tržby z těch odmítnutých vstupů dělají jen každou hodinu desetitisíce korun. 

Mají tam například k pronájmu separátní zamčený salonek, který snad nikdy nikdo nevyužil. 

1 Citovat

Aplikujou to i na T1? A pokud toto aplikujou na T1, tak kdyz je plno pousti Erste Premiery i FFP, nebo jenom Erste premirey a i FFP mají smůlu?

0 Citovat

Aplikují to i na T1. Mají nějaké prioritizace, kartičkáři až naposled.

0 Citovat

superweb . napsal(a):

Erste t2 momentalne obsazeno vstup jen s rezervaci. Pro mě první zkušenost tohoto druhu

Není tam těch cedulí nějak málo? Ještě dvě až tři bych přidal :-D 

0 Citovat

A i přesto tam s každým dlouho diskutují.

0 Citovat

Mě přijde lepší ten Visa Lounge, prostornější, pěkný sprchy. A asi jsem měl zatím kliku, vždy vstup bez fronty. Jinak ty jejich priority musí poházet od letiště, snad to nemůžou ovlivnit ty holky na recepci.
Asi mají strach aby náhodou nepřišel C class cestující neměli pro něj  volno, proto možná drží tolik volného místa.

Samozřejm se připravují o prachy, z pohledu příjmu je úplně jedno jestli to platí banka nebo letecká společnost. 

0 Citovat

Já byl v Erste Lounge minulé pondělí 19-21.. čekal jsem už prázdno ale půl hoďky tam ještě byly tyhle cedule. Když jsme přišli dovnitř bylo úplně plno a vyjezeno, ale kolem osmé ještě všechno doplnili, včetně rumu, tak to dobře dopadlo. Ale co tak vidím, jsou ty cedule spíš běžný stav. Není důvod nejít do Visy, pokud teda nejdete s někým kdo nemá kartu a nechcete ho pozvat na LK. 

0