VIP salónky díky kreditkám
Spadlo to do hromadnych zprav. Pul mega je dost, co tam s tim udelat….kam to smeruje?? Na hypoteky nebo chteji donutit investovat…ten sporak je spatny hodne🤦♀️.
Premier klienti mají na spořáku horší úrok než běžní klienti. Chtějí je donutit investovat.
No a taky si u mnoha podílových fondů berou 3% vstupní poplatek, což je úlet.
Leoš Literák napsal(a):Hmm, plánoval jsem přepnout DIP na Spořu a našetřit tam těch čtvrt mega. Ale půl mega, to už se vyplatí investovat ve Fio a platit si vstupy z ušetřených poplatků za investice a listaci.
Hádám, že za převedení DIPu si určitě něco řeknou, tedy že nebude zdarma neomezený...?
Já ten mail nemám ani ve spamu ani v hromadných, zvláštní… Nicméně mám u nich i penzijko, takže podmínky plnit budu i nadále, pokud tedy tuto možnost v budoucnu nevyloučí;-)
Platinum Lounge Budapest
Píšu do tohoto vlákna, jelikož lze na Lounge key, ale jsem tu na LH letenku.
Nechápu tak špatné hodnocení na Google.
K snídani fazole, anglická slanina, párky, vajíčka na 3 způsoby, vaflovač i s javorovým sirupem. Prémiové alko včetně sektu.
Za mě proti MC a Erste v Praze strop.
Dávám 7/10 (naprd výhled, otrávená obsluha, bez sprch)
Od 1.2.2026 se mění podmínky Erste Premier:
Kombinované kritérium
Navýšení měsíčního příjmu ze 70 tisíc na 80 tisíc Kč. K tomu je nutné splnit bilanční podmínku , ve výši 500 tisíc Kč , namísto předchozích 250 tisíc Kč.
Depozitní kritérium (úspory a investice)
Navýšení z 2,5 milionu na 3 miliony Kč.
Bilanční kritérium (úspory, investice a úvěrové produkty)
Navýšení ze 4 milionů na 5 milionů Kč.
Z několika zdrojů mám informace, že v Praze na T1 by měl být v Mastercard lounge nově barman.
Je tomu tak? A pokud ano, tak co tam vlastně míchá?
Minule jsem tam byl a barman nikde, bud chodí občas na vybrané hodiny nebo dny ale jinak nikde nikdo :D
Tomnacestach napsal(a):Minule jsem tam byl a barman nikde, bud chodí občas na vybrané hodiny nebo dny ale jinak nikde nikdo :D
když tam bude, tak proto, aby ušetřili. Lidi budou míň pít, když o to budou muset žebrat. A ještě se to podá jako "nová služba pro váš komfort".
Tohle jsou v nákladech marginálie.
Tady jde spíše o to, že pokud tam bude barman, potřebuje také vybavený bar a nějaký seznam koktejlů, co umí, což tam teď rozhodně není.
Gin s tonikem z postmixu si umí namíchat každý sám.
Ale k dokonalosti tomu chybí citrony a deštníčky :(
Jinak souhlasím, že pokud by byl barman jedinej source of alkohol tak to bude spíš na škodu. Ale točený pivko nebo aperol by tam zavést mohli :D
Sue Ellen Ewing napsal(a):Je tomu tak? A pokud ano, tak co tam vlastně míchá?
Myslel jsem, že tě bude mnohem více zajímat orientace barmana, než co míchá. ;)
Dneska rano za me prekvapiva inovace v Erste Premier lounge na T2, jeste k tem parkum pridat horcici a bude to jeste lepsi 😃
Kooonečně tepla snídaně. Ještě anglickou slaninu a bude to dokonalé ( ta je asi nejmenší problém a může tam ležet celý den)
prosim vas, slsp gold kreditka, stale plati ze vo viedni 2 saloniky 1+1 vstup zdarma 3x do roka? Lebo nieco sa mi mari ze niekedy tam bola vie, prg a bts a teraz pozeram ze je tam vie a bud a tie podmienky su napisane tak nejak zvlastne, ze neviem z toho 100% urcit, ci +1 je zdarma alebo nie
Mandre napsal(a):Napis jim primo, oni to vyladi…. At to stihnou do stredy, budeme tam v 5 rano😁.
Včera v 5 ráno nic teplýho neměli.
Vsimli jste si, ze do Erste uz nepousti deti do 12 let zdarma?? Vcera jsem koukala, ze do 3 let. Ja uz tam tak rok nebyla, mozna ze uz to je dele, nevim….
mxp napsal(a):Přesně tuhle reakci od tebe jsem čekal. Ale třeba to někoho baví...
Tohle je docela známý vtip. Chlápek vejde před zavíračkou do restaurace a ptá se číšníka: "máte ještě něco teplýho?" Ten koukne na hodinky a říká: "bohužel, touhle dobou už jen kuchaře".