- Fórum
- Hledám spolucestujícího
- Pojeď se mnou do (JV) Asie. (Stále hledám :D )
Pojeď se mnou do (JV) Asie. (Stále hledám :D )
Ty Michale,!Já mám pocit, že jsi hrozně žárlivý. Nechápu, co do toho pleteš nějakou sebeúctu či že je země extrémně drahá nebo co.Ty si vůbec nedokážeš představit, že by nějaký chlap cestoval s mladou holkou a neočekával od toho sex. Zřejmě jsi ještě hoooodně mladý. Proto já píšu o stejně starém (okolo 20 let), protože tam je to nebezpečí větší než malé. Ale nebudeš tomu věřit, někteří starší chlapi už tu zábavu pro chudé (sex), jak to někdo přirovnává v nějakém vtipu, neberou jako to nejdůležitější na světě.
baca12 napsal(a):tak lebo starsim uz tolko nestoji :)
Nepovídej :-)
A cali ty se jen nevez a taky přispěj nějakou vtipnou historkou. Dneska je to fakt zábava. Škoda, že si nemůžu otevřít nějakou lahvinku vínka , páč nejsem doma :((
Já jsem ráda za všechny názory.
Teď jsem příteli řekla, jaké reakce byly na to, že chci bez něj a hledám parťáka "místo" něj. Že jakto že mě pouští a všechno, co tu padlo. Smál se tomu. Ví, že čím víc se to bude oddalovat, tím víc s tím budu "otravovat" a viset na vyhledávačích levných letenek. Navíc by byl radši, pokud pojedu, kdyby aspoň s někým, než úplně sama - bezpečnost atd.
niemandos napsal(a):Já jsem jen realista. Nedělám si iluze, to nebezpečí je víceméně stejné u všech věkových skupin. Učebnice evoluční biologie v praxi...Ty Michale,!Já mám pocit, že jsi hrozně žárlivý. Nechápu, co do toho pleteš nějakou sebeúctu či že je země extrémně drahá nebo co.Ty si vůbec nedokážeš představit, že by nějaký chlap cestoval s mladou holkou a neočekával od toho sex. Zřejmě jsi ještě hoooodně mladý. Proto já píšu o stejně starém (okolo 20 let), protože tam je to nebezpečí větší než malé. Ale nebudeš tomu věřit, někteří starší chlapi už tu zábavu pro chudé (sex), jak to někdo přirovnává v nějakém vtipu, neberou jako to nejdůležitější na světě.
Надежда Константиновна Крупская napsal(a):Ty se do toho Naděždo neplet!!Já když někam jedu tak raději se dvěma mladými hřebci, než s jedním tlustým starým volem.
Anet napsal(a):Např. v Thajsku naprosto bez problémů. Sama bezpečnější než ve dvou v jednom pokoji se spolucestovatelem ze skupiny na FB ;)Já jsem ráda za všechny názory.
Teď jsem příteli řekla, jaké reakce byly na to, že chci bez něj a hledám parťáka "místo" něj. Že jakto že mě pouští a všechno, co tu padlo. Smál se tomu. Ví, že čím víc se to bude oddalovat, tím víc s tím budu "otravovat" a viset na vyhledávačích levných letenek. Navíc by byl radši, pokud pojedu, kdyby aspoň s někým, než úplně sama - bezpečnost atd.
Michal napsal(a):nebezpečí je víceméně stejné u všech věkových skupin
ty vole, na toto si musim nalat z medovice :)
Michal napsal(a):Učebnice evoluční biologie!! :-)) A na které straně to tam píší, že "i starý chtěl by, kdyby mladou viděl"???Já jsem jen realista. Nedělám si iluze, to nebezpečí je víceméně stejné u všech věkových skupin. Učebnice evoluční biologie v praxi...
baca12 napsal(a):Sak já už jsem si nalél pořádnou odměrku Captain Morgena, páč nic jiného v kanclu nemám. Chtěl jsem pracovat, ale toto je lepší jak navštěva divadla. Podařený večer. :)ty vole, na toto si musim nalat z medovice :)
mam takeho jedneho kamarata, ten bol s jednou kamoskou na kratkom vylete. spali v dorme a hadajte co sa stalo ?
baca12 napsal(a):...nic?mam takeho jedneho kamarata, ten bol s jednou kamoskou na kratkom vylete. spali v dorme a hadajte co sa stalo ?
tonic napsal(a):Čo ja viem, 2x som bol so zadnými dievčatami v cudzine na dlhšiu dobu a dvakrát sa rozišli. To len tak môj príspevok k téme:))
+1
Ja jednou… dodnes se nerozesli, ale klukovi narostly parohy. A to byla laska jako tram.
Anet, vyraz sama a po ceste se vzdy na cestu k nekomu pridej. Kluka, co by na tebe nic nezkusil, stejne nenajdes. Leda by ses vyzrala na metrak.
Já to tady zpočátku četl podrobně, pak jen proletěl, ale pro případ, že to tu ještě nepadlo: pokud opravdu očekáváš, že kluk, který s tebou případně pojede, to na tebe nezkusí a že nemyslí na to, že by se s tebou vyspal a klidně případně časem začal vztah, tak se hodně v chlapech pleteš. Jen at s tím počítáš.
Nebo se možná pletu já a dneska kluci jsou jiní.Anet napsal(a):Mohla bych znovu připomenout, že mi nejde o sex, protože životního partnera mám? :D
sak tebe ne ale 95% chlapom v podvedomi ano, 3% su inak orientovany a 2 % su naruseny :)
Ale hlavně, zvažte myšlenku "Proč bych jako zkušený cestovatel mužského pohlaví hledal po internetu (mladou) spolucestovatelku do JV Asie, když bych neočekával nic víc?" Otázka za pět bludišťáků...
Pokud šetří každý bath, jezdí stopem a spí po hostelech. Při přesunu do odlehlejších míst vezme sdílený mikrobus nebo najde na nádraží / v hostelu někoho se stejnou cestou a sharneme taxi. Zážitky stejně sdílí po VoIP, Skypu, Whatsappu a Facebooku a ví, že tamhle v KL je Pepa, tam na letišti Franta a támle vede potápečský klub jeho známý Jarda s Milunou...
Já taky nejsem topmodelka, navíc dávám jasně najevo, že mé srdce je "obsazené." :D Pokud ten člověk není úplný idiot, tak to snad pochopí, ne?
Anet, už jenom pro ten nádherný úsměv na fb úvodce bych jel hned ;-) ale jinak souhlasím s ostatníma...hledat kluka, který by jel s tebou jen tak aniž by od toho něco očekával, je nadlidský úkol
Karel napsal(a):Karle pleteš se. Právě že ti ženáči středního veku s dětma na krku už určitě nemají absolutně žádnou chut začínat nějaký nový vztah nebo co. Samozřejmě, že máš pravdu v tom, že to kluk většinou zkusí. Ale třeba já to zkouším na své kolegyně na služebních cestách jen proto, že se to jaksi očekává, jinak by tě mohli pomluvit, že jsi na kluky :))) A to bych nechtěl.Já to tady zpočátku četl podrobně, pak jen proletěl, ale pro případ, že to tu ještě nepadlo: pokud opravdu očekáváš, že kluk, který s tebou případně pojede, to na tebe nezkusí a že nemyslí na to, že by se s tebou vyspal a klidně případně časem začal vztah, tak se hodně v chlapech pleteš. Jen at s tím počítáš.
Nebo se možná pletu já a dneska kluci jsou jiní.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!